Patak
Well-known member
Bacamo grahNisam u toku, sta se desava tu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bacamo grahNisam u toku, sta se desava tu
Patak na kraju če da.potegne.kotlić heheOpet rovarenje protiv Patka, ništa novoga
Pauza na benzinskoj ništa čudno baš kad.ja dođem uhE kurac sad ljubavi kad mi oduzmes 10 godina zivota manje imam sad os stresa . Kad ja hocu ima da si tu a ne sa Jeryem ni ikim uokolo da se smucas .
Ne znam ja sto si ti radio u autu..sve je to meni sumnjivo.. zar nismo rekli prodati auto za krstarenje i vozati se biciklama ko i svi normalni ljudi !??Pauza na benzinskoj išao kupit cigare pa malo odremao u autu
A neče Patka ni jedna ne brini haha Naravno da hočemo ljubavi ja i ti i bicikleNe znam ja sto si ti radio u autu..sve je to meni sumnjivo.. zar nismo rekli prodati auto za krstarenje i vozati se biciklama ko i svi normalni ljudi !??
Nece ni nac baca garant magiju ,tebi da ostanes bez cigara u ponoc a meni da mi se metla pokvari da nemogu cistiti nase gnijezdo..Jel našao ovaj karte ?
Baca on nešto drugo da ne kažem štaNece ni nac baca garant magiju ,tebi da ostanes bez cigara u ponoc a meni da mi se metla pokvari da nemogu cistiti nase gnijezdo..
Podijelit cemo kvadraturu čišcenja ne briniNece ni nac baca garant magiju ,tebi da ostanes bez cigara u ponoc a meni da mi se metla pokvari da nemogu cistiti nase gnijezdo..
Najpristojniji si na forumuBaca on nešto drugo da ne kažem šta
A ljubavi to samo da ne dobijem po gubici od tebe znaš da te poštujemNajpristojniji si na forumu
Tako i treba ,znam ja da ti kod Jerry Springera samo dobre stvari naucis ,a ne ove seljacine sto gledaju History,Discovery,nemaju pojma di se kultura uciA ljubavi to samo da ne dobijem po gubici od tebe znaš da te poštujem
Leči si luda pun sam energije ma inače sam gledao Grizly adams kad sam bio maliAjmo lec sutra je radni dan a ne prvi maj
Tako i treba ,znam ja da ti kod Jerry Springera samo dobre stvari naucis ,a ne ove seljacine sto gledaju History,Discovery,nemaju pojma di se kultura uci
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|