maserkasplit
Well-known member
Bacit ce i meni koju gljivu i tikvicu na rostilj.. salata uvijekSutra roštiljaš ljubavi ili salata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bacit ce i meni koju gljivu i tikvicu na rostilj.. salata uvijekSutra roštiljaš ljubavi ili salata
Možda ga zanima.da li je slobodna u to vrijeme?a jesam. zašto pitaš?
Kalorično? Jel Dr Oz Chef?Bacit ce i meni koju gljivu i tikvicu na rostilj.. salata uvijek
Metle ili drške ?Podsjeti me na Brzog iz mučke i njegove metle haha
Patak a sta mislis da ja razbacim karte da vidimo sta zvijezde kazu kakvi su ti izgledi kod maserke...Sutra roštiljaš ljubavi ili salata
ObojeMetle ili drške ?
Ajde frende može kažiPatak a sta mislis da ja razbacim karte da vidimo sta zvijezde kazu kakvi su ti izgledi kod maserke...
Nije kaloricno ,nije Oz nego ja sam chefica ,Dr oz zna skuvat samo spagete. Pitala sam gaKalorično? Jel Dr oz Chef?
Kreni čekamoPatak a sta mislis da ja razbacim karte da vidimo sta zvijezde kazu kakvi su ti izgledi kod maserke...
Zna on puno i o ženama? Često slušam korisne savjete?Nije kaloricno ,nije Oz nego ja sam chefica ,Dr oz zna skuvat samo spagete. Pitala sam ga
Vidi ti šta tebi kažu...to bi ti bilo korisnijePatak a sta mislis da ja razbacim karte da vidimo sta zvijezde kazu kakvi su ti izgledi kod maserke...
To se inace placa...ali za tebe je gratis...Ajde frende može kaži
Smiješe mu se vjerovatno NaklonjeneVidi ti šta tebi kažu...to bi ti bilo korisnije
Bacaj sve ocu znat jel se isplati cekati patka il da nastavim gledati lijepe decke po fejsuKreni čekamo
Hočeš rešetke iz frižidera da ti damTo se inace placa...ali za tebe je gratis...
U nas kažu tko nema sreće u ljubavi ima u kartama...njemu očito karte idu superSmiješe mu se vjerovatno Naklonjene
Bitno je da su ti njegovi savjeti pomogli u praksi. Bas si ljubavi pametan ti slusas prave doktore na televiziji ,mis moj prati popularne svjetske ljudeZna on puno i o ženama? Često slušam korisne savjete?
Da vjerovatno odkad su kladionice automat klubovi zatvoreni bili pa.pronašao novi hobiU nas kažu tko nema sreće u ljubavi ima u kartama...njemu očito karte idu super
Vidiš da i Vidovitog Milana je spreman saslušatiBitno je da su ti njegovi savjeti pomogli u praksi. Bas si ljubavi pametan ti slusas prave doktore na televiziji ,mis moj prati popularne svjetske ljude
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|