passionandstrenght
Member
Zab sam napomenut lijepu glatku usku guzu, i 18cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije moja krivnja što ne radiš, ali nije fer da objavljuješ ovakve komentare kako bi ocrnio one od nas koji rade i brinemo se o pružanju izvrsne usluge. Moje recenzije na Distintas.net to dokazuju. P.S.: Nađi drugi posao.
Fuj. Smrdi kita, odvratna stopala, stomacina pivska muska, impotentna, zali boze
Kod nas uglavnom dolaze skupi odroni, ta Tania je jedna od njih, pisalo se o njoj uglavnom negativno. Sjećam se da je jedan lik pisao da joj je otpala perika dok je guzio. Od trenutne Zg ponude vrijede jedino: Sofia Madrid, Mary Stuart, Nathy Oliviera, Asian Sofia i Gabrielly Luxury. Sve ostale što se mene tiče, su skupi odroni. Ja sam sva sreća izvan seks biznisa, u seksualnoj sam penziji i nemam se namjeru više upuštati u ovu ovisnost. Počeo sam prakticirati apstinenciju tako da se riješim ovih poroka i ovisnosti.
Fuj. Smrdi kita, odvratna stopala, stomacina pivska muska, impotentna, zali boze
Dušo, ako nisi bila sa mnom, nemoj iznositi svoje mišljenje. „Prijevare, Cara“, kaže. Ako si toliko u mirovini, zašto si još uvijek na ovom forumu? Recenzije svakog oglasa govore same za sebe. Sretno s mirovinom. Pusti druge da rade svoj posao.Kod nas uglavnom dolaze skupi odroni, ta Tania je jedna od njih, pisalo se o njoj uglavnom negativno. Sjećam se da je jedan lik pisao da joj je otpala perika dok je guzio. Od trenutne Zg ponude vrijede jedino: Sofia Madrid, Mary Stuart, Nathy Oliviera, Asian Sofia i Gabrielly Luxury. Sve ostale što se mene tiče, su skupi odroni. Ja sam sva sreća izvan seks biznisa, u seksualnoj sam penziji i nemam se namjeru više upuštati u ovu ovisnost. Počeo sam prakticirati apstinenciju tako da se riješim ovih poroka i ovisnosti.
Nisam bio niti imam bilo kakav info. Bio kod Sofy Saints. Dbra kita odlicne sise ali pozuruje sve mehanicki eng dosta slabJel si bio kod nje ili dobio odgovor za nju? Vidim da je vise aktivna
jesi bas ono droljasta nasminkana trandja, jel stenjes ko prava drolja?Crossdress femboy iz Hrvatske grad Koprivnica 22god za zabavu uzivo,javi se sa slikama
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|