passionandstrenght
New member
Zab sam napomenut lijepu glatku usku guzu, i 18cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije moja krivnja što ne radiš, ali nije fer da objavljuješ ovakve komentare kako bi ocrnio one od nas koji rade i brinemo se o pružanju izvrsne usluge. Moje recenzije na Distintas.net to dokazuju. P.S.: Nađi drugi posao.
Fuj. Smrdi kita, odvratna stopala, stomacina pivska muska, impotentna, zali boze
Kod nas uglavnom dolaze skupi odroni, ta Tania je jedna od njih, pisalo se o njoj uglavnom negativno. Sjećam se da je jedan lik pisao da joj je otpala perika dok je guzio. Od trenutne Zg ponude vrijede jedino: Sofia Madrid, Mary Stuart, Nathy Oliviera, Asian Sofia i Gabrielly Luxury. Sve ostale što se mene tiče, su skupi odroni. Ja sam sva sreća izvan seks biznisa, u seksualnoj sam penziji i nemam se namjeru više upuštati u ovu ovisnost. Počeo sam prakticirati apstinenciju tako da se riješim ovih poroka i ovisnosti.
Fuj. Smrdi kita, odvratna stopala, stomacina pivska muska, impotentna, zali boze
Dušo, ako nisi bila sa mnom, nemoj iznositi svoje mišljenje. „Prijevare, Cara“, kaže. Ako si toliko u mirovini, zašto si još uvijek na ovom forumu? Recenzije svakog oglasa govore same za sebe. Sretno s mirovinom. Pusti druge da rade svoj posao.Kod nas uglavnom dolaze skupi odroni, ta Tania je jedna od njih, pisalo se o njoj uglavnom negativno. Sjećam se da je jedan lik pisao da joj je otpala perika dok je guzio. Od trenutne Zg ponude vrijede jedino: Sofia Madrid, Mary Stuart, Nathy Oliviera, Asian Sofia i Gabrielly Luxury. Sve ostale što se mene tiče, su skupi odroni. Ja sam sva sreća izvan seks biznisa, u seksualnoj sam penziji i nemam se namjeru više upuštati u ovu ovisnost. Počeo sam prakticirati apstinenciju tako da se riješim ovih poroka i ovisnosti.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|