Da da jbt 2010e svaka druga treca ono drugarice bez muskog drustva,malo sarma,par pica vodi u krevet,danas svaka azdaja ima lager samo vadi ko joj treba kad po potrebiMislim da ovaj hobi ne treba mešati sa odnosima u braku ili sa odnosom sa sopstvenom devojkom. Ti odnosi su mnogo kompleksniji i višeslojniji, ja ovaj hobi doživljavam kao neko svoje malo zadovoljstvo i istraživanje i ništa više od toga. Ne menja mi odlazak kod kurve ni ženu ni devojku, već samo mali ukras i avantura u životu.
Ja volim da probam razne stvari i razne vrste žena, ovaj hobi to omogućava brzo, lako i jeftino. Onaj ko misli da će mu kurve zameniti ženu, devojku, životnog saputnika, emocionalne potrebe i društveni život je zapravo u ozbiljnoj zabludi i problemu.
To što su danas svi prepovezani na društvenim mrežama to je poseban problem i ne odnosi se samo na švaleraciju već i na hiljadu drugih stvari. A opet tek to ćemo teško promeniti.
Koliko god se mi ljutili na kurave koje traže nenormalne pare, jedino što možeš da uradiš na tu temu je da je ignorišeš i preskočiš, a da juriš i obrazuješ budale koje joj to plaćaju veruj mi nećeš uspeti jer ih je previše. Oni su usrali sve i sebi i drugima, ali sad je kasno da se svi kajemo.
Pre 10-15-20 godina si u Beogradu mogao vrlo lako sebi da organizuješ svako veče da pojebeš nešto novo, zanimljivo i potpuno besplatno. Sećam se večeri i sa po 3 razne opcije pa nisam znao gde ću pre.
Danas raspala baba od 60 godina traži 100 eura da ti pokaže sisu. Otišo svet u qrac. I neće se vratiti.