Mislim da je to gora varijantaDodje ti na isto. I kod nje ako se istusiras, posle pola sata moras napolje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je to gora varijantaDodje ti na isto. I kod nje ako se istusiras, posle pola sata moras napolje
Ako ti ona traži da se istuširaš kad dodješ, samo kažeš da ne želiš?Kad idem kod kurve uopšte se ne srednjem niti tuširam idem kako se zatekne, jedino kada dodjem kući onda se istušira.
I ja sam se uvek pitao u čemu je fora takvog ponašanjaSve te takvog ponašanja, gde sam lično doživeo svašta u prvom kontaktu, blok blok,brisanje. Najbolje bi bilo da takvima pošaljemo novac i da ne dolazimo. I za to bi ih mrzelo da pošalju broj računa. Jbte, nema mi opravdanja ništa kad je u pitanju komunikacija pozivom ili porukom lad su ribe sa seksi oglasa u pitanju. Ako sam normalan i kulturno pitam nešto, ne želim da izvlačim reči niti da mi se pametuje na tu temu. Prosto je, kažeš usluge, trajanje istih i cenu. Alo te pitam za deo grada, nemoj mi filozofirati "Beograd" jer je bitno meni koji ne bih da idem do Mladenovca ili Obrenovca i još da platim. Mi smo krivi. Svakoj kad bi prekinuli vezu ili je napušili porukom ili pozivom, možda bi promenile malo stav. Zamisli konobara koji se tako ponaša a hoćeš karu da popiješ, polazim od toga.
Boing 747Ima li ko preporuciti neku dobru relativno blizu aerodroma?
Ja se sećam nje, ali odavno nemam nikakav info o njoj.Da li se neko seca sisate Manuele i zna li se sta je sa njom?
Bio sam kod nje 4,5 putaPlus Size Sex bomba (1, 2, +38766140518, Durmitorska).
Dobro:
- komunikativna, lagan dogovor preko WhatsApp-a
- zaista ogromne i masivne prirodne sisetine i lepe bradavice
- higijena odlicna, cak malo i preterana (vata se za vlaznu maramicu nakon samo malo pre-cuma na sisi)
- moze tusiranje
- bossy
Lose:
- posteno debela, stomak prednjaci sisetine, tako da verujem da izgleda matorije no sto zaista jeste (racunam da joj je tridesetak)
- lenja sto je mozda i razumljivo obzirom na kilazu, deluje umorno, nije izdrzala ni 5 minuta od gore
- pozuruje, vec nakon petnaestak minuta (ne gleda na sat, ali ima playlistu na osnovu koje zna vreme)
- svrsavanje van nje cak i sa kondomom
Sve u svemu i pored fetisa na masivne sise ne verujem da bi ponovio otisao.
Bio sam kod nje 4,5 puta
Riba je vrhunska
Sise ogromne da pozeli covek da provede ceo zivot medju njima
Ima li stvarno 28 godina? Pitam jer ribe sa SA često stavljaju da imaju manje godina nego što zaista imaju, smanjuju čak i 10 pa i više.Bio sam kod nje 4,5 puta
Riba je vrhunska
Sise ogromne da pozeli covek da provede ceo zivot medju njima
Meni je ta Plus Size Jana iz Durmitorske rekla da je 93 godište. Ne čini mi se da ima više od toga, iako može izgledati starija zbog viška kila.Ima li stvarno 28 godina? Pitam jer ribe sa SA često stavljaju da imaju manje godina nego što zaista imaju, smanjuju čak i 10 pa i više.
Prepun je zadnjih meseci sajt SA tih kineskih oglasa po skoro svim gradovima u Srbiji, gde su ženske na slikama kao nacrtane, sve vitke, sisate, guzate i atraktivne bez ijedne mane. Nisam bio ni kod jedne, ali stariji forumaši kažu da je u pitanju prevara, i da iza svih tih oglasa stoji ista ekipa koja te uvek pošalje kod neke Kineskinje 20 godina starije od one koju vidiš na fotografiji.![]()
百合 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Dobro došli, gospodo😊 100% stvarne fotografije Ja sam LJU iz kine – 26-godišnja lepotica sa zadivljujućim oblinama, glatkom kožom i aurom neodoljivog šarma. Pružam prefinjeno, senzualno iskustvo dizajnirano za muškarce od ukusa, samopouzdanja i klase.😘 Od trenutka kada se sretnemo, osetićete...seksi-adresar.co
??
Slike su joj različite...Bio neko?![]()
Egzoticna | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Egzoticna trazi gospodina za druzenje,iskljucivo kod nje na smestaju! Slike su iskljucivo moje💙🥰 Ceka Vas nezaboravno druženje..seksi-adresar.co
Znam samo da slike na oglasu sigurno nisu njene. Negde sam pročitao da ima silikone i da je arogantna. Mada i za druge neko kaže da su ok, neko ovo drugo. Izgleda zavisi na koju su nogu ustale.![]()
ATINA | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Cao,,Ja sam ATINA 💚💚prirodnih oblina ,179cm visina 68 kg, prirodnih grudi 5, punih usana ,,,, jako sexsi lica ,, POZIVAM TE NA PRIJATNO DRUZENJE🤗 SLIKE SU ISKLJUCIVO MOJE ‼️‼️HIGIJENA JE OBAVEZNA KAO I KULTURA🖐️SAMO KOD MENE❗️ NE DOLAZIM!!!‼️NOVI BEOGRAD💚🩵🤍❤️❤️🔥seksi-adresar.co
Ovaj oglas se bas vrti a niko nema neka iskustva?Cinibmi se da je bas dobra
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|