Kolega svaka čast na zapažanje99% Mila, ima oglasa pun k na SA. Ona u stanu ima masreski sto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega svaka čast na zapažanje99% Mila, ima oglasa pun k na SA. Ona u stanu ima masreski sto.
Ja sumnjam na ženuBrate, mene je brak spasio neki urolog u Vizimu i moj sef s posla. On covek voli picku vise nego leba, i razumeo je situaciju. U radnom vremenu sam uzimao firmin auto i isao do lekara. A umedjuvremenu sam zeni pustio pricu da sam na poslu napravjo neku stetu od par hiljada evra i da mi nije nidocega, a kamo li do seksa kuci. Jer je lecenje trazilo vreme bez seksualnih konzakta kako ga ja ne bi preneo dalje. Triper je bio u pitanju, lecenje je bilo 2 injekcije i dve kutije lekova, ali je trebalo vremena bez seksa. I tu ide najgori deo, doneo sam ga kuci, meni se smeje urolog u bolnici, a ja hocu da se ubijem...ja mu kazem, sta je smesno, puce mi brak, i jos mu kazem, sad me zena zvala pre nego da udjem kod vas, dobila temperaturu i boli je grlo. Kaue on odlicno. Dade mi neke tablete, 3kom koje sam prepakovao u antibiotske kapsule i otrcao kuci da dam zeni odmah antibiotik , kao ja brinem za njeno zdravlje
. Kaze mi, proci ce od ovoga, ali 15dana bez seksa... Provalila je zena da nesto nije uredu bilo, ali sam se ja drzao price da sam sjebo na poslu i bogami ostajao duze, bas duze na poslu namerno. I kad dodjem kuci, mrtav umoran kako me ne bi terala na seks, i tako to prodje, i od tad nista evo
![]()
Jel to u Odedskoj ima neka garaža ili servis u prizemlju te zgrade tj kuće. Jel maserka tetoviranaTo je bila kurva sa SA, bilo to u ulici Odeska, ispod Cvetkove pijace, zgrada s leve strane kad se udje u ulicu, mislim da je br 6 zgrade. Jos se ja 2x vracao za 3 dana, bila ok riba. Dala mi i privatni broj, i popust, da joj se javim kad hocu drugi put. Imala je i sto za masazu u stanu...mozda neko prepozna na osnovu ulice, .. broj sam obrisao, nisam upamtio kako se zvala, ma haos mi zena napravi... i naj bitnije za sve clanove ovde, posebno ozenjene, oni teze peglaju situacije kuci. Kazem ja lekaru, imao sam kondom dok sam je peglao, ali je pusila bez...kaze on meni, EEE MOJ BRATE ( Mladji lik) DA TI ZNAS STA SVE ZENE IMAJU U GRLU...
Pozdrav, cuvajte se![]()
Ta ta.Vidiš kako ti nisi fasovao triper on jeste, znači moja teorija je tačnaJel to u Odedskoj ima neka garaža ili servis u prizemlju te zgrade tj kuće. Jel maserka tetovirana
Baš čudno, ta Mila paranoično drži do zaštite u seksu, toliko da mi ne dozvoljava ni da joj ližem kolutić. A jednom prilikom je rekla da može napismeno da mi pokaže da je polno 100% zdrava.Ta ta.Vidiš kako ti nisi fasovao triper on jeste, znači moja teorija je tačna![]()
Teorija da si fasovao od zene. Ili si bio kod jos nekeKakva teorija, nesto izgleda nisam ispratio![]()
Мila je pre htela bez gumice Ako misli da si OK,ja Sam je bez gumice i osecao Sam Kao neko peckanje ali to mozda I psiha bas Sam se ukenjao ali nije bilo nistaЗаиста је чудно што је Мила параноична у вези са заштитом у сексу, толико да ми чак не дозвољава да јој полижем прстен. А једном приликом је рекла да може писмено да ми докаже да је 100% сексуално здрава.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|