Meni je rekla da ima dečka koji živi sa njom, ali da je trenutno na poslu. Kaže da je on bivši klijent koji se zaljubio u nju i da mu ne smeta to čime se ona bavi. Mada kao ipak gledaju da ona radi dok je on na poslu, a ako se desi da dođe dok je klijent još tu on onda navodno sačeka u kolima ili negde sa strane dok ovaj ode. Tvrdi da joj je dečko čak pomagao u pravljenju oglasa za SA. Negde pred istek vremena dok sam je preglao požurivala me je da završim jer navodno dečko uskoro dolazi s posla. Od tada do trenutna mog napuštanja njenog stana i dvorišta je prošlo nekih 12-15 minuta i nisam sreo nijednog muškarca. Pisao sam ja već o tome ovde, jedan forumaš mi je replicirao da je to da dečkom fora (on ne postoji) jer ona ne zna kakvi joj tipovi dolaze pa joj je to neka vrsta psihološkog štita prema klijentima. Možda je tako a možda ipak postoji, ko će ga znati. Meni je pokazala sliku tog svog navodnog dečka na telefonu, ali ni to nije dokaz da postoji (mogla je to biti neka radnom slika nekog tamo muškarca).Hvala druze,svi kazu da ima muza i da bude tu kad musterija dodje i da ima neku nanogicu ,ne znam da li da rizikujem da idem