Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvrstan, naročito ako se s nekim prije dogovoriš, ako ideš na blef može ti se posrećiti, a i ne mora.Dali ima ko kakvih info u vezi wellnesa 3b?
Gdje je taj wellnes?Izvrstan, naročito ako se s nekim prije dogovoriš, ako ideš na blef može ti se posrećiti, a i ne mora.
U DubraviGdje je taj wellnes?
Kaj je to javni wellnes, samo po dogovoru ili imaginarni?U Dubravi
Mislim da ti ide dogovor onom stranicom forbiden fruit ili na preporuku (nisam bio)Kaj je to javni wellnes, samo po dogovoru ili imaginarni?
Na google mi nudi ovo, navedeni br tel nije u funkciji, nema adrese, baca na neku stranicu za upoznavanje. Ma neka prevara.Mislim da ti ide dogovor onom stranicom forbiden fruit ili na preporuku (nisam bio)

Ovo dolje ti je stranica preko to ide Forbiden fruitNa google mi nudi ovo, navedeni br tel nije u funkciji, nema adrese, baca na neku stranicu za upoznavanje. Ma neka prevara.
![]()
Wellness3B
Dobrodošli u svijet sarmonije i blagostanja. Wellness je više od rutinske njege tijela; to je posvećenost vašem unutarnjem i vanjskom balansu.wellness3b.com
Znači wellnes ne postoji, čisti idiotizam od neke stranece za upoznavanje.Ovo dolje ti je stranica preko to ide Forbiden fruit
Welness postoji koliko znam. Znam par koji je bio tamo. A preko te stranice vidiš kada se kaj događa.Znači wellnes ne postoji, čisti idiotizam od neke stranece za upoznavanje.
Evo ti party kada nije samo za paroveZnači wellnes ne postoji, čisti idiotizam od neke stranece za upoznavanje.
Adresa, kontakt... to je relevantno. Imaginarni idiotizmi preko nekih stranica me ne zanimaju. Svaki wellnes, svaki klub ima svoju adresu, svoju web stranicu preko na kojoj je adresa, mail i br telefona. Jebi ga, taj vaš 3b ne postoji. Navlaĉite ljude da se učlane na neke stranice i uzimate im lovu.Evo ti party kada nije samo za parove
Voyeur wellness vol.79
nedjelja 7 rujna 2025Wellness 3B
Загреб, Hrvatska 3311
8
Za sve ljubitelje voyeur, cuckold, wifeshare... Kod nas u wellnessu je sve dozvoljeno... Klasika nedjeljom za parove i solere/solerice... VRIJEME: 18:00 - 22:00 DRESS CODE:
Evo ovo, to se zna odma gdje je.Evo ti party kada nije samo za parove
Voyeur wellness vol.79
nedjelja 7 rujna 2025Wellness 3B
Загреб, Hrvatska 3311
8
Za sve ljubitelje voyeur, cuckold, wifeshare... Kod nas u wellnessu je sve dozvoljeno... Klasika nedjeljom za parove i solere/solerice... VRIJEME: 18:00 - 22:00 DRESS CODE:
Ajde nađi gdje sam napisao da sam bio pa mi javi.Adresa, kontakt... to je relevantno. Imaginarni idiotizmi preko nekih stranica me ne zanimaju. Svaki wellnes, svaki klub ima svoju adresu, svoju web stranicu preko na kojoj je adresa, mail i br telefona. Jebi ga, taj vaš 3b ne postoji. Navlaĉite ljude da se učlane na neke stranice i uzimate im lovu.
A evo ti i kontakt koji je na njihovoj stranici +385 95 565-7266Adresa, kontakt... to je relevantno. Imaginarni idiotizmi preko nekih stranica me ne zanimaju. Svaki wellnes, svaki klub ima svoju adresu, svoju web stranicu preko na kojoj je adresa, mail i br telefona. Jebi ga, taj vaš 3b ne postoji. Navlaĉite ljude da se učlane na neke stranice i uzimate im lovu.
Već sam ti reko da taj broj nije u funkciji. Koncentriraj se, pobogu. Ako već nešto reklamiraš što evidentno ne pistoji, barem prati komunikaciju.A evo ti i kontakt koji je na njihovoj stranici +385 95 565-7266
Evo sad sam nazvao, zvonilo preko minute, nitko se ne javlja. Ne zajebavaj pošten narod idiotizmima, jebo te 3b. Prevara očita.A evo ti i kontakt koji je na njihovoj stranici +385 95 565-7266
ne reklamiram nego znam za to. Dok sam bio s nekim smo htjeli otići i dobili preporuku, nisam bio kao što sam napisao. Ok ja zeje.... a nisam bio. Oni rade evente a ne da im svakakvi očito poput tebe dolaze. To je uglavnom za parove koliko čitam a tu i tamo ima neki event i da može koji soler. Ja da imam veze s time ne bi radio copy/paste.Već sam ti reko da taj broj nije u funkciji. Koncentriraj se, pobogu. Ako već nešto reklamiraš što evidentno ne pistoji, barem prati komunikaciju.
Oni rede isto što i ti, idiotarije. Ako ne znaš kako legalni klubovi funkcioniraju, bez obzira na tematske večeri, onda nauči pa se javi. Ako znaš kako funkcioniraju, onda si teška naivčina da ne prepoznaješ kako je ovaj 3b prevara. Ne postoje nikakve večeri ni za paravo, ni za idiote poput tebe, rafi se o uzimanju love naivčinama.ne reklamiram nego znam za to. Dok sam bio s nekim smo htjeli otići i dobili preporuku, nisam bio kao što sam napisao. Ok ja zeje.... a nisam bio. Oni rade evente a ne da im svakakvi očito poput tebe dolaze. To je uglavnom za parove koliko čitam a tu i tamo ima neki event i da može koji soler. Ja da imam veze s time ne bi radio copy/paste.

| 

Tel: 064/677-677 
  | 

| 

| 

| 

| 

| 

|