dzepni_billiards
New member
150 europljanaKoliko si platio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
150 europljanaKoliko si platio?
Ako neko ode, nek napiše dali stvarno ona otvori vrata.Ovo djeluje jako dobro da ne kažem predobro.
Sisata Japanka u Zagrebu! Baš bih volio probati Japanku.
Čuka ili pol?150 europljana
Ma pol, klasikaČuka ili pol?
Po slikama ne izgleda kao japanka. Piše "etnicity: causasian (white)", a nacionalnost joj je japanska.Ovo djeluje jako dobro da ne kažem predobro.
Sisata Japanka u Zagrebu! Baš bih volio probati Japanku.
Vidi slike, lice, izgleda kao AzijkaPo slikama ne izgleda kao japanka. Piše "etnicity: causasian (white)", a nacionalnost joj je japanska.
Bjelkinja koja živi u Japanu?
Ma u oglasima pod osobnim podacima piše svašta, ja se uopće po tome ne orijentiram nego po slikama (pod uvjetom da su prave). Na slikama se jasno vide azijatske crte lica. Ovakva egzotika se ipak ne viđa svaki dan u ovim krajevima naravno pod uvjetom da je oglas legitiman.Po slikama ne izgleda kao japanka. Piše "etnicity: causasian (white)", a nacionalnost joj je japanska.
Bjelkinja koja živi u Japanu?
Upravo to, meni na slikama ne izgleda kao azijatkinjaMa u oglasima pod osobnim podacima piše svašta, ja se uopće po tome ne orijentiram nego po slikama (pod uvjetom da su prave). Na slikama se jasno vide azijatske crte lica. Ovakva egzotika se ipak ne viđa svaki dan u ovim krajevima naravno pod uvjetom da je oglas legitiman.
Mozda zeli iskusiti nesto novo, upoznati nove ljude i krajeve. I vjerovao ili ne i u Japanu ima zena koje se jebu za novac.Ne vjerujem da je to Japanka. Pa Japan je visoko razvijena zemlja, nije mi vjerojatan scenariji da bi žena iz Japana dolazila se prostituirati u Hrvatsku.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|