BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Iz raznih razloga već dugo nisam pisao recenzije, ali me ova cura ugodno iznenadila.

Tijekom mojeg kratkog boravka u Zadru posjetio sam Gabrielu

Dogovor direkt sa njom, brzo i jednostavno, 200 € sat.

Dočekala me u crnom čipkastom kompletu i vrlo je bila živahna i vesela, a istovremeno ima taj specifičan zavodnički pogled. Engleski priča sasvim solidno i voli dobru zezanciju.

Higijena: Nemam prigovora. Veliki čisti stan, dobio veliki čisti ručnik za tuš i najvažnije od svega; ona je bila sva mirisna i čista.

Akcija: Puši bez kondoma i lijepo slini i pljuje po alatki dokle to radi. Izmijenili nekoliko poza i u svakoj se maksimalno trudi. U misionarki se dira po cijelom tijelu i pomiče kukove, u dogiju se sama nabija, a šta je naj važnije puna je strasti i obožava dirty talk.
Ljubljenje sa jezikom taman kako treba, to jest ne pokušava te udavit jezikom.
Po meni veliki plus je prirodno tijelo. Prirodne sise i dupe. Dupe ima fantastično i uživancija ga je pljeskati u dogiju.

Neću pisati u detalje jer nema smisla. Svako voli akciju na svoj način. Svakako velika preporuka od mene. Po mojem iskustvu vrijedi 200 € za sat

Želim reći da pljuje po nama a onda se vrati. Razgovarao sam s nekim kolegama u privat. I vjerojatno sam od nje skupio herpu
meni je rekla da se ne nabijam jer iman velikog onda sam joj rekao da ne sere jer to nije istina onda je rekla da ih je krcato bilo prije mene i nakon toga je skužila što je rekla pa izjavi bolje da svašta ne govorim. ugl. kod nje je promet velik nije ni čudno da si pokupio nešto

meni je rekla da se ne nabijam jer iman velikog onda sam joj rekao da ne sere jer to nije istina onda je rekla da ih je krcato bilo prije mene i nakon toga je skužila što je rekla pa izjavi bolje da svašta ne govorim. ugl. kod nje je promet velik nije ni čudno da si pokupio nešto
Lizao je picku kurvi, a to nije dobra ideja. I kod orala se moze svasta pobrati, posebice kad si aktivna strana.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh