Source "trust me bro"-Ja jako volim podatke, a oni kazu da je kod prostitutki iz Ukrajine i Rusije prevalencija HIV-a, sifilisa i gonoreje značajno veća nego kod onih iz Brazila. Koliko znam, ni Ruskinje ni Brazilke nisu "crne kao ugalj". E sad, potrazio sam i podatke za prostitutke koje su tamnopute Brazilke, bas da vidim. Istina je da one u odnosu na bijele Brazilke imaju vecu prevalenciju spolnih bolesti (razlozi su dosta siroki, uglavnom socioekonomski, necu sad ulaziti u to), ali ona je jos uvijek manja nego kod Ukrajinki, te posebno Ruskinja koje su apsolutno najrizicnije.
Anyway fulao si subjekt ali dobro. Nisu kolonizatori dobrovoljno otišli niti su ih ratom istjerali. A najveći broj indijanaca nije umro ni od sjekire ni puške već od bolesti. Herpesa ima više od 20 vrsta, a svaka vsta još ima svoje varijetete.
Rase se razlikuju u fizičkim i mentalnim karakteristikama. Naravno da ima izuzetaka ali govorim o prosjeku kojeg najviše ima. Ako uzmemo u obzir i lokalitet na kojem rasa obitava onda još više specificiramo stupanj prilagodbe odnosno ranjivosti na određene bolesti. Zato će od istog komarca albanac dobit malariju dok crnčugi iz sudana neće biti ništa.