ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel bi ko
Dogovorio sam za vcrs pa mi hitno treba odgovor.
Hvala unaprijed

Novi sam član ovdje ali već neko vrijeme iza kuta pratim dešavanja i znam kako to ide. Imam nekih iskustava u druženju sa curama na poziv, ali uočio sam jedan oglas i ne mogu nigdje da nađem nekakvu recenziju za dotičnu pa ako moze neki info.. Jer mi je stvarno dosta nestarnih žena koje dolaze na moj prag..
Jedno prek telefona drugo na slikama a sasvim 10to se pojavi na vratima.

I nisam siguran ali rekao bi da se ista oglašava i na drugom oglasniku.
Pa bilo kakav info bi bio dobar.

Novi sam član ovdje ali već neko vrijeme iza kuta pratim dešavanja i znam kako to ide. Imam nekih iskustava u druženju sa curama na poziv, ali uočio sam jedan oglas i ne mogu nigdje da nađem nekakvu recenziju za dotičnu pa ako moze neki info.. Jer mi je stvarno dosta nestarnih žena koje dolaze na moj prag..

Vec vidim po slikama da ima barem deset godina vise od 32 godine 🤣. Inace mi nije poznata, mada je milfice generalno izbjegavam, posebice jer su losije u krevetu od mladjih.

Vec vidim po slikama da ima barem deset godina vise od 32 godine 🤣. Inace mi nije poznata, mada je milf
Jel bi ko
Dogovorio sam za vcrs pa mi hitno treba odgovor.
Hvala unaprijed
Kakav odgovor?

Ona crvenkasta zgrada na brijegu, ali ima tome 10+ godina...brineta 23...ali bila je predlani i na Kajzerici...i u Matetić Ronjgova...moram paziti na rimu🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh