Neznam stvarno prvi put sam bio kod njeDa li je to možda Tina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam stvarno prvi put sam bio kod njeDa li je to možda Tina?
Ja sam bio kod nje dvaput. Okay izgled i pristup. Ima oko 30 godina, malo veću guzu i malo manje grudi.pozdrav, pokusao sam searchati i broj i link, ali nema bas nista napisano za ovu:
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/cao-oglas-6414173
zna netko nesto vise? je li to tea kruge?
zvao sam, 90€ je sat na zapadnom pa ne znam koja je to tocno i isplati li se ...
Jesu njezine fotke?Bio ja, body masaža sva nauljena to mi bas nije odgovaralo,pusi sa zastitom ajde to je ok bilo bi jos bolje da je bez,cura se trudi,vjerovatno kada drugi put dođeš dobis komplet tako mi je rekla
DaJesu njezine fotke?
bio sad, potpisujemJa sam bio kod nje dvaput. Okay izgled i pristup. Ima oko 30 godina, malo veću guzu i malo manje grudi.
Za te novce se isplati.
Nije uvijek tamo bila.bio sad, potpisujem
je li ona oduvijek na zapadnom? uzasno mi je poznata, kao da sam vec bio kod nje, a ne mogu se sjetiti gdje i kad .. to nije tea kruge pa se preselila?
nego gdje? po lokaciji cu se sjetiti najlakseNije uvijek tamo bila.
Hajde malo vise info da ne bi ispalo da se ostavlja ovdje broj telefona radi osvecivanja.Jedan kontakt za wapp 0955336965 mala cura.eto vam
Rudešnego gdje? po lokaciji cu se sjetiti najlakse![]()
Vec vidim po slikama da ima barem deset godina vise od 32 godineNovi sam član ovdje ali već neko vrijeme iza kuta pratim dešavanja i znam kako to ide. Imam nekih iskustava u druženju sa curama na poziv, ali uočio sam jedan oglas i ne mogu nigdje da nađem nekakvu recenziju za dotičnu pa ako moze neki info.. Jer mi je stvarno dosta nestarnih žena koje dolaze na moj prag..
Jedno prek telefona drugo na slikama a sasvim 10to se pojavi na vratima.
![]()
Brineta 32 god.!
Djevojka 32 god., družila bi se isključivo u Vašem prostoru - hotelu - apartmanuwww.oglasnik.hr
I nisam siguran ali rekao bi da se ista oglašava i na drugom oglasniku.
Pa bilo kakav info bi bio dobar.
Vec vidim po slikama da ima barem deset godina vise od 32 godineNovi sam član ovdje ali već neko vrijeme iza kuta pratim dešavanja i znam kako to ide. Imam nekih iskustava u druženju sa curama na poziv, ali uočio sam jedan oglas i ne mogu nigdje da nađem nekakvu recenziju za dotičnu pa ako moze neki info.. Jer mi je stvarno dosta nestarnih žena koje dolaze na moj prag..
Jedno prek telefona drugo na slikama a sasvim 10to se pojavi na vratima.
![]()
Brineta 32 god.!
Djevojka 32 god., družila bi se isključivo u Vašem prostoru - hotelu - apartmanuwww.oglasnik.hr
I nisam siguran ali rekao bi da se ista oglašava i na drugom oglasniku.
Pa bilo kakav info bi bio dobar.
Kakav odgovor?Jel bi ko
Dogovorio sam za vcrs pa mi hitno treba odgovor.![]()
Tea 💋
Uzivo i online usluge Moj prostor ili vas po dogovoru Higijena i diskrecija Dogovor za putovanja Javi mi se na…www.oglasnik.hr
Hvala unaprijed
to mi je predaleko za doci iz sesveta pa sumnjam da je tamo bila
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |