Danko Bananko
Active member
Voli ga popušit više nego išta.Kakvo je pušenje kod pantere od 1 do 10![]()
Ja bih joj dao 9.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voli ga popušit više nego išta.Kakvo je pušenje kod pantere od 1 do 10![]()
Kod pantere ako platim 30min dali mogu npr 2 puta svršiti ili jednom svršiš i gotovoBio sam kod ove dame, rekao aj probaj stariju , žena tocno zna svoj posao jebe se i pusi odlicno a ne neke one mlade djevojke bi se jebale i nebi se ,ova je vrh ko nije probao neka proba![]()
Zgodna žena 47 g.
Njegovana crnka, visoka, vitka, 174/58, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu…www.oglasnik.hr
I pitanje jos jedno dali ima tko koju mlađu domaču do 27godina da se voli jebat i da sudjeluje u sexsu, ovo na plavom oglasu je postalo koma
Mladosti, radosti....Kod pantere ako platim 30min dali mogu npr 2 puta svršiti ili jednom svršiš i gotovo
I ja bi želio pokušati bate donekle da ti pružam takvo zadovoljstvo!Kako do tebe da se i ja potrudimo bit kao on
I ja bi želio!A kad se mogu onda naručit i gdje?
Jel ti to nas kao "active member" zajebavas...?Piše da je naša i u Zagrebu....Ne mogu naći ništa o njoj
Ne zajebava, nisam dugo bio ovdje i danas rekoh idem pogledat kaj ima.Jel ti to nas kao "active member" zajebavas...?
To ti je kimNe zajebava, nisam dugo bio ovdje i danas rekoh idem pogledat kaj ima.
imao sam dugo neke stalne pa nisam baš po oglasu a ni ovdje aktivan.
Naravno ako netko hoće odg može ako ne nemojte zajebavat
A vidim ali ne mogu naći nikakvu recenziju o njojTo ti je kim![]()
Ima ti cijela tema o njoj. Nisam nikad bio, ali poslije ovog šta tamo piše nisam ni poželio.A vidim ali ne mogu naći nikakvu recenziju o njoj
Piše da je zadnji posjet stranici bio 10.11.2023.....Piše da je naša i u Zagrebu....Ne mogu naći ništa o njoj
Savjet...nije vrijedno čitanja ni posjeta samo zaobiđi.A vidim ali ne mogu naći nikakvu recenziju o njoj
A sigurno cemo pratit kad kurva postavlja oglas
O boze budale
Piše da je naša i u Zagrebu....Ne mogu naći ništa o njoj
Bolje zaobići, loša cura i loša usluga.![]()
🩵 Slatkica nova u gradu 🩵
PAULA KRATKO U GRADU 40 god velikih grudi želiš li ugodnu i nezaboravnu avanturu ili foot fetish stopala. u ugodnom…www.oglasnik.hr
Jel bio tko i zna li što vise o doticnoj
Dali se isplati
Obavezno idi. Ali uzmi i uputnicu. Osim kifle ti moze pregledati i uro trakt, zube, kukove, gata iz kave i graha (probavljenog)Piše da je naša i u Zagrebu....Ne mogu naći ništa o njoj
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|