Kineske / tajlandske masaže

danas bas bio u super thai
maserka sa kojom nisam nikad jos bio
pocela je sama nacinjan, isla je “dublje” pri masiranju nego bi neke inace
pitao, moze li happy end
bez problema, sa osmjehom moze
..izvukla ga iz pete samo tako

danas bas bio u super thai
maserka sa kojom nisam nikad jos bio
pocela je sama nacinjan, isla je “dublje” pri masiranju nego bi neke inace
pitao, moze li happy end
bez problema, sa osmjehom moze
..izvukla ga iz pete samo tako
Bio jučer prvi puta i potvrđujem sve napisano.
Nisam ništa dogovarao sa ženom na recepciji, nego direktno s maserkom prilikom masaže.
Čekao sam da vidim kako će ići tijek masaže, i kad sam skužio da se neće buniti jer masira tako da ovlaš okrzne jaja i kitu, znao sam da se neće buniti.
Za one koji su pitali, legao sam gol potrbuške, pa te malo pokrije s ručnikom, al kod okreta i kasnije ti sve lako ispadne.

Nisam ništa dogovarao sa ženom na recepciji, nego direktno s maserkom prilikom masaže.
Čekao sam da vidim kako će ići tijek masaže, i kad sam skužio da se neće buniti jer masira tako da ovlaš okrzne jaja i kitu, znao sam da se neće buniti.
Za one koji su pitali, legao sam gol potrbuške, pa te malo pokrije s ručnikom, al kod okreta i kasnije ti sve lako ispadne.
nikad sa ovom na recepciji, sa onim babom o tome nista pricat, ona im to brani
samo dok ste u sobi solo onda

I koliko se nadoplaćuje tu masažu sa happy andom? Doplata daješ direktno njoj, ili?

Ja da nas bio tamo. Službeno nema ničeg osim masaže i ako želite nešto više, ni slučajno o tome pričat s damom na recepciji (gazdarica?), već s maserkom koja dođe. Znači možeš (u biti i moraš) biti gol, jer radi se o masaži uljima. Uzeo sam Aromamasažu, za 40/60 i masirala me iznenađujuće mlada i zgodna maserka. Tokom masaže "slučajno" je nekoliko puta skliznula između nogu, tako da je prilikom okreta sve već bilo spremno ;-) ... samo se na to osmjehnula, pa sam onda "isporistio priliku" i otvoreno pitao jel može happy end, na što je bez problema rekla da može, samo da budem tih, da gazdarica ništa ne čuje... tražila najprije 50 al na kraju sam snizio na 30. Mislim da bi uspio sniziti i na 20 da mi se dalo cjenkat. U svakom slučaju fakat odlično odradila posao i iskreno, za 70 krokodila imat super profesionalnu masažu od sat vremena sa happy endom je po meni više nego u redu.... pogotovo kad se uzmu u obzir "usluge" koje neke pružaju za pola sata uz istu cijenu, a od masaže ne dobiješ ni "m", nego samo neku nezainteresiranu drkicu...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh