CrNA
Member
AHAHAAHAHAHAHAHAHA idi u k nasmija meI ti si kontradiktorna,smeta ti 1971 godiste,a lozis se na ovog 1908![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AHAHAAHAHAHAHAHAHA idi u k nasmija meI ti si kontradiktorna,smeta ti 1971 godiste,a lozis se na ovog 1908![]()
To mala znaci ne grijesim al sta cu sad sam se zaljubioTeskoo iskreno, jer kod mene je granica godina 37 38 s obzirom da ja imam 23, mozda bi proslo i do 40 god ako izgleda mladoliko da mu ne gledam smezuranu facu![]()
Cim me kamion zgazi bicu ko popeglanTeskoo iskreno, jer kod mene je granica godina 37 38 s obzirom da ja imam 23, mozda bi proslo i do 40 god ako izgleda mladoliko da mu ne gledam smezuranu facu![]()
I mi stavljamo botokse punimo usta idemo u solarijCim me kamion zgazi bicu ko popeglan
Ala koliko ti kakiš… al baš….Teskoo iskreno, jer kod mene je granica godina 37 38 s obzirom da ja imam 23, mozda bi proslo i do 40 god ako izgleda mladoliko da mu ne gledam smezuranu facu![]()
Ne znam se prijaviti vise...jbg sorry...pa znas da po folovima ima samo jedan ludak.Bice to ok s crnkom polako I bez sva@sale95 vracaj se na svoj profil @Borisa111
Mislio sam od tebe da mi je ovaj komsija sale i da nesto petlja Crnki umalo ga pred zenom jutros ne otresoh od asvalt..![]()
Moze li broj u pp?Imam jednu na pofalicima mozete do 80 km za pola sata dobra je ima velku guzu i jos vece sise ako imate provjerene brojeve za razmjeniti javite se u pp
Kako koja. Neke traže neke nisu. Pošalješ sliku sa jednokratnim pregledom.Jel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
Ima na EGE Ruskinja Sofija dole u Hrasnom. Mala je TOP! Uska,zategnuta nema grama sala.EGE se čini kao rješenje, plati i izađi zadovoljan...ozbilje.
Ma ja ne smijem pa djabaDanas Sarajevo
Od 16 do 21
+387 66 141 783 wa
Crnka![]()
Imao taj slucaj 2x kod Brazilke i kod lazne Ruskinje,kao da znaju da si stvarno tu...Jel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
Stani,jel ti ides radi momka ili cure?Priznaj ko ti se svidja od njih dvojeJa bi dosao al me strah ovog momka ti![]()
nisu trazili video call ali sliku koju sam poslao u novembru imala je druga djevojka na svom tel u martu.. valjda da moze provjeriti jesam li to ja, drugi je broj bio ali isti ovi ukrajinci/rusi sto pimpaju bog ih blagoslovio suha bi kurca inace bioJel normala da djevojka za EGE-a trrazi tvoju sliku prije susreta i onda video call kad dodjes u zgradu ?
Crnka ti je top.Pitanje uvezi crnke
Je li krupnija curka ili je slim body type
Joj jesi dosadan care odjebi ba vise popusti nas. Boli nas ona stvar sta je bilo izmedju vas nabijem na qrac i tebe i nju.Crnka je danas u Sarajevu
od 16 do 21
Bezveze vam je ovo prijavljivanje profila ko god je naserem mu se u stau...
Nece vas niko cekati ispred ulaza slobodno idite ako se ikome sta desi nek me prijavi muriji slobodno il nek mi se javi..
Ako ima neko nesto protiv crnke ili da ga je ona zajebala nesto nek se meni obrati..
Sta je između nas dvoje samo je medju nama..
L.p.Elki![]()
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|