BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Znas sta mi je isto bilo jako...Kad sam vidio tj sreo ovog jebaca iz viteza ili varesa tako neka vukojebina nznm...lik pravo lici na Goluma iz gospodara prstenova...Pa onaj glavati crnogorac...jbo majku ja mislio onaj kale gospodar vremena hahahah
Koji si ti luzer...udario si na nejako žensko...femicid zesci....glumis mangupa po forumu...nadji kralju nekog ravnog sebi ako si frajer...

Ovo sto radis je femicid teski...udario si na zensko koje je fizicki slabije od tebe....glumis baju po forumu....
Jesam li je to vrijedzao negdje ili napao..sta si ti neki borac za ljudska prava..
Sto je bilo između nas dvoje bilo je..meni je zao sto se ovako zavrsilo..ja sam nju iskreno volio..ona mene nije i tacka..zna ona dobro sve..sta sam radio za nju..svaki dan sam bio posvećen samo njoj..i ne glumite dobricine i ne prozivajte me cinite sve samo jos gorm..
Ja je vise spomenuti necu zivot ide dalje

Jesam li je to vrijedzao negdje ili napao..sta si ti neki borac za ljudska prava..
Sto je bilo između nas dvoje bilo je..meni je zao sto se ovako zavrsilo..ja sam nju iskreno volio..ona mene nije i tacka..zna ona dobro sve..sta sam radio za nju..svaki dan sam bio posvećen samo njoj..i ne glumite dobricine i ne prozivajte me cinite sve samo jos gorm..
Ja je vise spomenuti necu zivot ide dalje
Na stranu prostitucija i sve...tvoje ponasanje je opasno i devijantno sa mogucim posljedicama femicida...treba admin tebe prijavit policiji....prostitucija je maciji kasalj za ovo sto ti radis

Na stranu prostitucija i sve...tvoje ponasanje je opasno i devijantno sa mogucim posljedicama femicida...treba admin tebe prijavit policiji....prostitucija je maciji kasalj za ovo sto ti radis
Smijesan si brate..nikad njoj naudio ne bih..ona to zna a zna i zbog cega...ja cu u svakom trenutku stati ispred nje spustenih ruku i nek udara gdje hoce moze me i ubiti boli me kurac..nisi niti ces biti u toku nase price koja završava..

Sto zenite rugobe pa idete kurvama..jel si se to prepao da i do tvoje rugobe ne dodze nesto...🤗
Nista cudno sto te nogirala, nema nista muško u tebi. Ovako anonimno prozivati djevojku i vrijeđati članove foruma može samo obični pizdek što izgleda jesi. Na početku si mi izgledao kao naivni zaljubljeni neiskusni dečko kojem treba netko da mu kaže da se mani gluposti i da zaboravi, sad vidim da si psiho šupak bez samopoštovanja. Želim ti da dođeš na sebe što prije, al vidim da to neće ići baš lagano...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh