BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Za njenu uslugu je Volibert pisao,10 minuta I noga...da...I vlazne maramice između 🤣
Ja bar vlazne maramice a ti ni njih 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ne brini se koliko znam nikome smrdila nisam, a taj sto je pisao je pisao jer mu nisam dala godinu dana da dodje jer me slikao a i zena mu je saznala pa je mislila da treba meni da se obrati a ja nazalost nisam bracni savjetnik. I ne brini kupam se sigurno i redovnije od tebe, a ti sto si tek nevinost izgubio u 30oj poklopi se usima i nastavi da ides kod cigancura. 😁 nema potrebe da se ja sa tobom raspravljam, imam dovoljno posla da nemam kad da palamudim.

Zasto bih pljuvao po crnki ne znam je.Ako trebam pljuvati onda cu po Sari npr ali ni ti necu jer se sve vrati kad tad.Samo sam clan foruma I to mi ne mozete zabraniti.Kritika moze biti I pozitivma I negativna,to je kritika tj,recenzija.Lp
I ako mozes da mi sjasis, jer nisi ocito pratio. Najbolje ti je da nadjes drugu zanimaciju a ne ovde palamudis. Ko god dolazi kod mene slabo da ce da komentarise ovde i to sami i kazu, gospoda ljudi, a ne ko ovi ovde (cast izuzetcima). Nemam kad vise da palamudim sa tobom. Mora neko i raditi😂

#crnka🖤

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh