BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Mislis kod mene nisu bili takvi manijaci,misle ako plate da te i tuku i svasta,onda se iznenade kod mene tj zajebu se.
Pa vjerujem. Zato i kazem nije to bas lako
Drugo je kad je legalno pa si zaštićena. A.što se tice slike ja kad bas pođem negdje, Mostar, Split, Sarajevo, onda upitam sliku..al opet kazem, mislim da 90% sto ih trazi sliku nisu ozbiljne musterije. Nego onako vole gledat i tjt

Banja Luka dolazim 31.01 - 01.02 samo ta dva dana sam tu!
Pisite za info dan ranije (30.01) jer mi se pomjesa sve jer radim Sarajevo.

066-141-783 whatsapp

#crnka 🖤

Nikada se krijo nisam kurvice nemam razlog vjerovala ili ne.Uopšte se nisam cenko koliko si rekla pristo sam nego ja te opet javno pitam sto si zablokirala kada sam trazio da vidim lice ti ti hoćeš da vidiš od drugog lice a svoje nećeš da pošaljes radi čega kaži i ja želim da znam ko si šta ima u tome loše a prema meni nemaš potrebe da budeš drska lp

Nikada se krijo nisam kurvice nemam razlog vjerovala ili ne.Uopšte se nisam cenko koliko si rekla pristo sam nego ja te opet javno pitam sto si zablokirala kada sam trazio da vidim lice ti ti hoćeš da vidiš od drugog lice a svoje nećeš da pošaljes radi čega kaži i ja želim da znam ko si šta ima u tome loše a prema meni nemaš potrebe da budeš drska lp
Krijo cenko i sad se mene opet uhvatio ajd nemoj biti ljut bez veze poz

Krijo cenko i sad se mene opet uhvatio ajd nemoj biti ljut bez veze poz
Ne zašto bih bio ljut nemam razlog za to niti sam rekao išta loše ti.Samo te lijepo pito i lijepo ti reko sa nisam iz tuzle da nedolazim dzabe i sta dodjem ti u blok i ja puknem u jednom smjeru 100 kilonetara jeli to uredu kazes lijepo ako neces a ne odma blok

Ne zašto bih bio ljut nemam razlog za to niti sam rekao išta loše ti.Samo te lijepo pito i lijepo ti reko sa nisam iz tuzle da nedolazim dzabe i sta dodjem ti u blok i ja puknem u jednom smjeru 100 kilonetara jeli to uredu kazes lijepo ako neces a ne odma blok
Idemo na video poziv!Jel ok vidis ti mene ja tebe i ok.I onda znas kome ides.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh