nisam, jel je preporucujes?Imas broj na superoglasima,mozda si i bio kod nje tkz. Emina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam, jel je preporucujes?Imas broj na superoglasima,mozda si i bio kod nje tkz. Emina
Banjaluka ima pun kurac problema, ali kurvanje sigurno nije jedan od njih niti to utice na drustvo. Ovi "novinari" su idioti.prostitucija ostaje jedan od većih problema s kojima se suočava društvo u Banjaluci
Stavio lik od prosle god sta su pisaliBanjaluka ima pun kurac problema, ali kurvanje sigurno nije jedan od njih niti to utice na drustvo. Ovi "novinari" su idioti.
Guzi se po Sloveniji sada za 100€Zna li neko šta je sa Amele Mujkić iz V.Kladuše ?
Imal kakvih informacija,broj recenzija išta?Zna li ko sta o plavusi iz Tesnja, kakva je, iskustva?
Koja plava?može kontakt?Ima drug jaca i ona plava iz tesnja
Kad god sam je zvao i pisao nikada se nije javila+387 63 821 030
Anna Mostar
& me
20:00-02:00 . Mostar
Whap poruke +387 63 821 030
Bit cu ja da se skijamoDa li neko poznaje ili ce mozda neka dama biti u nedjelju sada na Vlasicu
Preskuponisam, jel je preporucujes?
Ako si zva Annu ne javlja se. Sve ide preko kičme @Victoria30Kad god sam je zvao i pisao nikada se nije javila![]()
AnaKoja tacno?
Eh moguce da je to, a ja sam Anu i zvao i pisao na wapp ali nistaAko si zva Annu ne javlja se. Sve ide preko kičme @Victoria30
Najjača. Jedva čekam kad cu kod njih. A povest cu nekog extremno stidnog kolegu da va pokusaju oslobodit malo
Išao je i u nedjelju samnom, nudim mu da ga i počastim. Kaze ma drugi put
Pozdrav koga imas za Prnjavor,imam ja za doboj ako ti pase razmjenaImam brojeve tesanj doboj prnjavor srebrenik zepce zavidovici tuzla saljem uz dogovor
Javi se u pp bio sam jaDa li je neko bio sa Doroteom (crnka) u Brckom? Recenzije.
Moze i u pp
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |