Vidiš ni laku noc mi nije poželioPa Ventura ionak stalno ima neke dvojbe u glavi za sve nas, al samo tebe smatra prijateljem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš ni laku noc mi nije poželioPa Ventura ionak stalno ima neke dvojbe u glavi za sve nas, al samo tebe smatra prijateljem
Laku noć.Laku noc Venty![]()
Cetiri vrste siraNa jelovniku je nostalgija vidim ....
Pa te sam ti davno napisao mladiću.Vi ste svi ludi.
A šta to fali nama oženjeni je li Ventura. Pa i mi volimo mladu pučku i velike sise. Ljudi to je diskriminacija, čak i sa prizvukom govora mržnje umjesto da poštuješ starije...Ti jedva čekaš. Da bi imala više vremena za te tvoje oženjene.
A ja za nisam nijednu razočarao jer nisam isao kod kurvi da njima ugađam..Moj iskren(kao i uvijek) prijateljski savjet:Rijesavanje kompleksa, nikakve picke dok ne stekne samosvjest jer za svaku ce mislit da je razocarao i niti jedna mu nece bit dobra..
Paranoja jao i kod Ane. E moj Ventura ti si idealan za Anu.Ne ispovijedam ti se više. Sad si sumnjiv kao Mod.
E jbg SiG pa to je od prvog dana a ti ga iskorištavaš da pumpaš svoj ego. Sjaši više s njega jer mu pratite još veće komplekse.Ventura si mora sam sa sobom poslozit prioritete i neke stvari, ne zna sta hoce sta nece
A ko ga dira, sam se narucujeE jbg SiG pa to je od prvog dana a ti ga iskorištavaš da pumpaš svoj ego. Sjaši više s njega jer mu pratite još veće komplekse.
Ti nazivaš žene kurvama, onda je i to govor mržnje.A šta to fali nama oženjeni je li Ventura. Pa i mi volimo mladu pučku i velike sise. Ljudi to je diskriminacija, čak i sa prizvukom govora mržnje umjesto da poštuješ starije...
Nije frende, ne nazivam ja sve žene kurvama. To je opis profesije. Onda je i frizerka govor mržnje.Ti nazivaš žene kurvama, onda je i to govor mržnje.
hm a kurva može biti i karakterna osobina slično kao pederNije frende, ne nazivam ja sve žene kurvama. To je opis profesije. Onda je i frizerka govor mržnje.
I to je istina.hm a kurva može biti i karakterna osobina slično kao peder![]()
Muškarac kojeg privlače drugi muškarci je homoseksualac a muškarac koji sjedne sa ekipom i ne plati cugu je peder.hm a kurva može biti i karakterna osobina slično kao peder![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|