Damirzgb88
Active member
PratimOglašava se negdje? Koja je tarifa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PratimOglašava se negdje? Koja je tarifa?
Poslao poruku preko Whatsapa. Zablokirala me.Studentica zg 25 god 0955794149
Klasično za našu curu, ništa neočekivano.Poslao poruku preko Whatsapa. Zablokirala me.
mijenjao sam broj s tom ženskom,dakle nije normalna,zvala me jedno 20x dnevno na video,žali se kako ima dijete i da živi kod svekrve a muž je ostavio,javim se ja njoj na video a ono cijela familija u kadru i laje ona tako pred njima kako ćemo se naći ..psihijatrija![]()
Sexy cura od 24 god te poziva na vruće druženje
Leticija, 24 godina, vatrena cura.👩Uvjek u sexy rublju, grudi trojka⏳Slike su moje.💯 Ako si željan pravog užitka onda…www.oglasnik.hr
Je li barem ona na slikama? Vrijedi li zajebancije oko jebancije?mijenjao sam broj s tom ženskom,dakle nije normalna,zvala me jedno 20x dnevno na video,žali se kako ima dijete i da živi kod svekrve a muž je ostavio,javim se ja njoj na video a ono cijela familija u kadru i laje ona tako pred njima kako ćemo se naći ..psihijatrija
Koliko je tražila eura?mijenjao sam broj s tom ženskom,dakle nije normalna,zvala me jedno 20x dnevno na video,žali se kako ima dijete i da živi kod svekrve a muž je ostavio,javim se ja njoj na video a ono cijela familija u kadru i laje ona tako pred njima kako ćemo se naći ..psihijatrija
eh što sve jadno muško istrpi da dobije malo pičkeJe li barem ona na slikama? Vrijedi li zajebancije oko jebancije?
Upravo to, sazorilo je vrijeme da se krene učiti španjolski.Ja koju god našu pokušam naći nikada je ne nađem i uvijek završim kod neke Latinke. Zadnja je iz Perua bila, najsimpatičnija cura kod koje sam bio. Ta čak i da ništa nije htjela raditi dao bih joj pare. Cura uopće nije zgodna, mala je debeljuca, ali simpatičnost vrh vrhova. Čak je govorila i hrvatski jer je tu 6 mjeseci i neće uopće engleski pričati. Gotovo je to, to je budućnost muškaraca u zemlji. Naše cure su svršena priča i ne mogu se nositi ni u čemu sa bilo kojim curama izvana. Trebalo bi polako početi učiti i španjolski, barem one riječi vezano uz seks radi lakšeg sporazumijevanja.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|