ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja koju god našu pokušam naći nikada je ne nađem i uvijek završim kod neke Latinke. Zadnja je iz Perua bila, najsimpatičnija cura kod koje sam bio. Ta čak i da ništa nije htjela raditi dao bih joj pare. Cura uopće nije zgodna, mala je debeljuca, ali simpatičnost vrh vrhova. Čak je govorila i hrvatski jer je tu 6 mjeseci i neće uopće engleski pričati. Gotovo je to, to je budućnost muškaraca u zemlji. Naše cure su svršena priča i ne mogu se nositi ni u čemu sa bilo kojim curama izvana. Trebalo bi polako početi učiti i španjolski, barem one riječi vezano uz seks radi lakšeg sporazumijevanja.

Ekipa, moze pomoc?
Pokusao dogovoriti za vikend s par dama, ali nijedna vikendom ne radi, jel imate neku da se moze vikendom dogovoriti, nisam iz ZG-a, a za vikend dolazim... hvala

mijenjao sam broj s tom ženskom,dakle nije normalna,zvala me jedno 20x dnevno na video,žali se kako ima dijete i da živi kod svekrve a muž je ostavio,javim se ja njoj na video a ono cijela familija u kadru i laje ona tako pred njima kako ćemo se naći ..psihijatrija

Ja koju god našu pokušam naći nikada je ne nađem i uvijek završim kod neke Latinke. Zadnja je iz Perua bila, najsimpatičnija cura kod koje sam bio. Ta čak i da ništa nije htjela raditi dao bih joj pare. Cura uopće nije zgodna, mala je debeljuca, ali simpatičnost vrh vrhova. Čak je govorila i hrvatski jer je tu 6 mjeseci i neće uopće engleski pričati. Gotovo je to, to je budućnost muškaraca u zemlji. Naše cure su svršena priča i ne mogu se nositi ni u čemu sa bilo kojim curama izvana. Trebalo bi polako početi učiti i španjolski, barem one riječi vezano uz seks radi lakšeg sporazumijevanja.
Upravo to, sazorilo je vrijeme da se krene učiti španjolski.
Barem A2 razinu sa 1000 riječi, od toga one ključne: pička, sise, jebanje, prstačenje, lizačina ... od vremena minimalno prezent i futur, poželjno i sadašnji kondicional (za izražavanje želja).

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh