BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Baš tako,jbt ove naše samo što nisu počele svima davati isti termin pa ono klupa u hodniku. Svi sjedu i 'ajmo redom next 😅
Mnoge se i ne istuširaju između nego samo vlažne maramice i pucaj...
Nije to roki problem nego necu da odem gore i da nekog cvimbu vidim na vratima. Sam cu se okrenit i na kafu...

.....🤐🤐.... Ima ih prime i ove u 🧑‍🦽.... svega se nagledalo i proslo tako da...jebaji ga ne bih dalje...al bratee sjetite se pocetka korone i prvo je nestalo toalet papira bog te j...
Znaci 85 do 90 % ljudi poslije sranja ne pere guzicu nego samo omlate papirom i ajmoo..
Tako da je o cistoci suvisno ima svega i jebes ga..sutra kad zasvrbi ne pitaj se odkud i kako..

Elki😎
Brate nemam ja želudac da bih mogao biti u intimnom odnosu sa djevojkom koja ne vodi računa o higijeni.

Ma normala sve jasno, nego sam nestrpljiv 😂 nešto mi se čini bar ovdje po forumu da je češće aktivna. Ako uspijem dogovoriti bit će mi prvi put s njom. Ima li tko slike kako izgleda, je li ima oglas negdje ona sa slikama?
Kakve god slike da ti posalje Sofija, opet ce ti biti bolja uzivo. Tako da ne trebaju ti slike, vjeruj mi.....
Ona je jednostavno level iznad u ovom poslu...

Kakve god slike da ti posalje Sofija, opet ce ti biti bolja uzivo. Tako da ne trebaju ti slike, vjeruj mi.....
Ona je jednostavno level iznad u ovom poslu...
Pa šta joj je specijalnost da je baš takav level? Dobro se jebe, puši ili sve? Kolega moj je bio kod nje ali kaže da nije bilo nikakvog kontakta,nit lizanje nit pušenje,ništa samo umočio i svršio. 15min.
Je li ima ona neke pakete usluga?
One reče da je meni se čini platio 150 km sad ne znam koliko je to vremena i šta uključuje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh