Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci i dalje je u điru.. tnxBio već dosta puta, nema oglas ali javlja se na mob, nakon par puta možeš svašta dogovoriti
Spamaš cijeli forum. Imaš tražilicu i odjebiPozdrav, sljedeci tjedan dolazim u Zagreb, može li neka preporuka za masazu u blizini autobusnog kolodvora, hvala unaprijed
Jel dea jos uvijek aktivna ?0957483342
je, al rijetko radi u zadnje vrijeme...Jel dea jos uvijek aktivna ?
jako rijetko bas, ja nisam stigao kod nje biti zadnjih 2 mjeseca.je, al rijetko radi u zadnje vrijeme...
- zadnji put sam ju uhvatio prije mjesec dana; bio je baš masakr... izmasirala me baš žestoko a kad je krenula pušit iskre su frcale... ta cura je zlatna!jako rijetko bas, ja nisam stigao kod nje biti zadnjih 2 mjeseca.
vrlo moguce da ima privatni broj za ostale tko zna
Nije baš "zlatna". Nije ružna, ali kao prvo, nema s od seksipila. Dočekala me gola, a dolje je imala čarape. Drugo; ja sam bio kod nje na seksu i kada smo se ljubili, kurac mi se počeo spuštati od njenog zadaha. Treće; ima totalno glupu spiku u kojoj želi ispasti silno pametna silnim filozofiranjem i ne znam ja kaj. Daj, ono, kurva si... S onom kratkom frizurom mogu si ju zamisliti jedino kao maserku u nekom sportskom klubu.- zadnji put sam ju uhvatio prije mjesec dana; bio je baš masakr... izmasirala me baš žestoko a kad je krenula pušit iskre su frcale... ta cura je zlatna!
jbg, nemoj u piceiji hamburgere naručivatNije baš "zlatna". Nije ružna, ali kao prvo, nema s od seksipila. Dočekala me gola, a dolje je imala čarape. Drugo; ja sam bio kod nje na seksu i kada smo se ljubili, kurac mi se počeo spuštati od njenog zadaha. Treće; ima totalno glupu spiku u kojoj želi ispasti silno pametna silnim filozofiranjem i ne znam ja kaj. Daj, ono, kurva si... S onom kratkom frizurom mogu si ju zamisliti jedino kao maserku u nekom sportskom klubu.
Listaj i naci cesPreporuka zg, ali da lici na masazu. Znaci stol, ne krevet i sl. Trazim ok drk, ostalo mi nije napeto…
Imaš link?Ana 21 sa ravnica Bio tko kod nje=
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|