To je Dragica. Isla u osnovnu s mojim pokojnim djedom.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/marina-fetis-branimirova-oglas-6095827 kaj je bre ovo? izgleda poznato- možda bi išo samo izdrkat po tabanima!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Dragica. Isla u osnovnu s mojim pokojnim djedom.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/marina-fetis-branimirova-oglas-6095827 kaj je bre ovo? izgleda poznato- možda bi išo samo izdrkat po tabanima!
80Koliko sada uzima Elena, Selin, Kiara.. To je ista osoba?
Ima li ko link, slike i kontakt od Bucke Oliviere?
hombre ili ombre pa od toga bre ili bro... pa nisu španjolci i srbi živine; ovdje, gospodine, nema mjesta šovinizmu, ovo je ljubavni forum gdje se ostavljaju recenzije a ne da se na pitanja sa pitanjima odgovara!Jel može komentar bez breketanja, nismo životinje da brekečemo
Ovisi koju odaberesPoz ekipa, posto nisam još nikad bio mi može netko reci kako to izgleda kada platiš sat vremena? Sto ako ispalimo u prvih 10 min, imamo onda još poslije fore ili kako?
Kako i kolega kaže, zavisi kod koje završiš...prvi i zadnji put kad sam uzeo 1h kod domaće prije 5-6 godina, (zgodna cura a dogovor s babom iz bunara) završio sam kroz 15min prvi puta, onda je slušao kako melje gluposti 30min, da bi onda rekla vrijeme je gotovo...katastrofa...kod recimo Chiare sa EGE ili Lise/Daphne (Nježna plavuša) sa PO ispališ 2 puta u npr samo 30 min i onda se mazite, popiješ piće, gledaš TV, može te izmasirat, razgovarate itd., uopće te ne tjera da odeš, nego ti i sama daje do znanja da ostaneš...idi na provjerene cure i ne bi trebao imat problema.Poz ekipa, posto nisam još nikad bio mi može netko reci kako to izgleda kada platiš sat vremena? Sto ako ispalimo u prvih 10 min, imamo onda još poslije fore ili kako?
Bio sam s njom dok je bila u St.Ima gajbicu u centru.Dobro odrađuje,pušenje bez i može finiširanje u usta,također voli i inzistira na žešćem nabijanjuKoliko se sjecam, to je Marina koja je radila tam prema Jastebarskom, babac. Jedno vrijeme je tu a onda ode u ST. Nisam bio, citao tu na forumu.
Ova profesorica je malo žešča luđakinja…Napada čim ju nazoveš, al vjerujem da bi mogla biti odlična akcija. Jel bio netko kod nje u akciji? Žena djeluje nadrkano, izrazito napadački nastup, jel bio tko od forumaša da podijeli iskustva? Ne treba detalje, već dal se isplati ili ne?A kakva je akcija kod profe? Usluga?
I kolika je šteta za pol sata, sat?
Očito ženu ne smiješ ništa pitati, nego se pojaviti i zalupiti joj vratima.
Stvarno smo ko društvo propali totalno, pa realna cijena dotične dame je 30 eura pola sata, a ne 100.Da li je netko bio kod ove cure?
Jesi bio kod nje ili ne?Stvarno smo ko društvo propali totalno, pa realna cijena dotične dame je 30 eura pola sata, a ne 100.
Stvarno smo ko društvo propali totalno, pa realna cijena dotične dame je 30 eura pola sata, a ne 100.
Nazalost nema nista na istoku grada. Sve je vise manje u centru ili u Novom Zagrebu.Dali netko od Vas zna ima li neka cura/žena za druženje tamo oko sesveta. Nisam iz Zg pa mi je bitna blizina tog gdje sam smjesten?
Hvala unaprijed
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |