SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozdrav svima!
Neko vrijeme nisam pisao ništa. Imao sam dosta posla, a i forum mi je postao sve manje zanimljiv zbog svakakvih idiota koji su se pojavili. Evo ovaj novi 🤡 Lucky, nije mi jasno šta mu dajete na važnosti i odgovarate na njegove poruke...
Danas sam još jednom posjetio Brunu. Nema se tu šta dodati što već nije rečeno. Za ovakvu bombu iznos od 100 € za pola sata je sitnica. Prostor je blizu općine, a tu je još tjedan dana pa ide doma u Brazil.
bog jel mi mos link od brune poslat

OK, jedna od tri s PO koja se isplati.
Koje su druge dvi, jel ove?

Maja, Slavonka. Evo, vidim da dela i u Rijeci. U Splitu će od 1. do 6. rujna.
Ovu zadnju bi prova, ali prestar sam za sex u autu😄

Maja je ok,malo punija i nije nešto atraktivna,barem meni,ali je normalna u priči i pruži GFE.
Matea je mršavija, zgodnija,ali nekako hladna,odrađuje to,neda se ljubit npr...
A sa tom šta ima kao 28 god. nemam iskustva,ali znam samo da se zadnjih 4,5 godina reklamira da ima 28,a i slike u oglasu su joj stalno te iste,pa je i pitanje kako sad izgleda.

Cura je odlična , i masaža i komunikacija, nije šporkulja ,otiđi
Najbolja od svih !

Zna li iko ista o doticnoj kontaktirao.je mailom 70e btb 1h moze diranje moguc i oral al na dogovor tek.po dolasku

Davno bio par puta, odlična je, iako nije nekog izgleda, ono ništa posebno, čak je i ima malo, ali jako ugodna žena, i stvarno zna jako dobro izmasirat.

Kako je JoseLuisTorrente i napisa.
Maja je dosta punija i nije mi napeta, ima tetovaže, ali jako ugodna cura.
Kod Mateje nisan bia, kažu dobar milf izgledom, ali da je sve bas puno mehanički, čisto da te odradi.
Crnka s oblinama se odavno oglašava (5 + godina), nisam otišao nikad jer me, kao i Maja, ne privlače debele cure kad već plaćam seks.

Kako je JoseLuisTorrente i napisa.
Maja je dosta punija i nije mi napeta, ima tetovaže, ali jako ugodna cura.
Kod Mateje nisan bia, kažu dobar milf izgledom, ali da je sve bas puno mehanički, čisto da te odradi.
Crnka s oblinama se odavno oglašava (5 + godina), nisam otišao nikad jer me, kao i Maja, ne privlače debele cure kad već plaćam seks.
Jebi ga. Zimi kad se zaželim domaće, baš takvu slavonku trebam. Maju. Nego mi smeta šta je leteća. 2-3 dana i ode✈️.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh