sugardaddypula
Member
pozdrav, skoro sam se doselio u pulu i zanima me gde bi najjeftinije mogao proci. hvala unapred na odgovorima

Diskretna druženja 💦💋
Moj, diskretan prostor u centru Pule Na pozive ne odgovaram, samo na poruke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav, skoro sam se doselio u pulu i zanima me gde bi najjeftinije mogao proci. hvala unapred na odgovorima
Sve si super to smislio al si se zajebo tu da prica nekoliko jezikaSve slicno, masirala ga sisama, obrisala maramicama i pocela pusiti bez, a nisam nista ni pitao. Odradili dvije poze: prvo ona na meni pa je htjela da dodjem na nju i tu sam nakrcao kabanicu
Kasnije me zvala da legnem na krevet pa me masirala, mali apartman, sama unutra, izgled avion, tvrdi trbusni nema nekih oziljaka, totalno osvjezenje prema onima ranije kod kojih sam bio. Zao mi je sto nisam izdrzao do dogija, ali sto je tu je. Inteligentna zenska i prica nekoliko jezika, prema takvoj treba biti vrhunski gentleman da nam se opet vrati
Tko je ta neka informacijaKolika joj je tarifa kod vas u Banja Luci i okolici, ovdje jer sat 150 sa analom i možeš svršavati u pičku, guzu i usta i poliže do zadnje kapi, žena baš voli kurac
Imas sliku i broj na temi o Banjoj Luci.Tko je ta neka informacija
Ma nista, pisi propalo za Rovinja a i generalno kad ti kazu hotel, placanja unaprijed itd.jedno pitanje ove cure sa EGE Rovinj sve su kao u hotelima, jednom probao pa tražili plačanje unaprijed pa onda prijetnje preko poruka pozivi. Dal su te cure sada stvarno u Hotelima ili su to neke navlakuše?
jel pita selfie ili video call pri dogovoru?Sve slicno, masirala ga sisama, obrisala maramicama i pocela pusiti bez, a nisam nista ni pitao. Odradili dvije poze: prvo ona na meni pa je htjela da dodjem na nju i tu sam nakrcao kabanicu
Kasnije me zvala da legnem na krevet pa me masirala, mali apartman, sama unutra, izgled avion, tvrdi trbusni nema nekih oziljaka, totalno osvjezenje prema onima ranije kod kojih sam bio. Zao mi je sto nisam izdrzao do dogija, ali sto je tu je. Inteligentna zenska i prica nekoliko jezika, prema takvoj treba biti vrhunski gentleman da nam se opet vrati
Ne pita selfie ni video call, ali mozda je imala moj broj od Daniele, April ili Soraye. Jos me nikad nisu pitali selfie osim onih Ruskinja od kojih sam zbog toga odustao. Ne saljem nikom selfie niti necu.jel pita selfie ili video call pri dogovoru?
hvalaMa nista, pisi propalo za Rovinja a i generalno kad ti kazu hotel, placanja unaprijed itd.
Gledaj Pulu, Poreč i to je to od Istre
pica suha jako, stalno je koristila lubrikant....izmjenili par poza i na kraju sam svrsio po njoj.
Realno cura je katastrofa, mlada je al dosta starija od 18. Ima dosta strija na trbuhu, vjerojatno je nedavno rodili. Fotoshop kao i obicno brutalan, ali cura je sa slika. Oral kaze moze bez, al odmah navlaci kondom, pusi ga 15 sekundi. Mislio sam otic, al reko ostat cu i jebat je posteno pola sata koliko sam platio. Akcija onako, mehanicka. Bez imalo entuzjazma, samo ceka da zavrsi. Klasicna favelasica, ne vredi vise od 70€.
Bio u posjeti kod ove, dogovor lagan brzo odgovara na poruke. Lokacija Špadići u Poreču.....cura kao sa slike. Dosta surađuje i sluša, oral sa iako u poruci posalje da je bez.....odmah stavlja kondom i krece sa pusenjem..pica suha jako, stalno je koristila lubrikant....izmjenili par poza i na kraju sam svrsio po njoj. Nesto kuzi engleski ne previse. Sa njom je jos jedna cura ali nisam vidio koja. U sobi nema klime pa je toplo jako, stan i soba uredni....Jebao sam ih gorih od nje a da bi ponovio nebi.
Realno cura je katastrofa, mlada je al dosta starija od 18. Ima dosta strija na trbuhu, vjerojatno je nedavno rodili. Fotoshop kao i obicno brutalan, ali cura je sa slika. Oral kaze moze bez, al odmah navlaci kondom, pusi ga 15 sekundi. Mislio sam otic, al reko ostat cu i jebat je posteno pola sata koliko sam platio. Akcija onako, mehanicka. Bez imalo entuzjazma, samo ceka da zavrsi. Klasicna favelasica, ne vredi vise od 70€.
Ovo joj je kolegica, isto nije neka sreca. Bolje izbjeci.
I ova je isto dobra pušenje bes, surađuje, moze i za 80 ako pitate malo jače bokove ima ali akcija super pa.tako to su moje preporuke koje sam ja probao za porec.
Ako ste u Poreču ova je puno bolja od ovih pusenje sa ali mala je ok jako mlada guta ga cijelog i ga nabija u usta pa ako želite provat preporucujem malo jača ne toliko.samo znaju 2 bit skupa ova i ona sa pirsingom na nosu crna niska onu izbjegavat recite da ste došli zbog plavuse.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|