ako svladaš put kroz vrijeme, onda si spreman. Ovo ti je neaktivni korisnik i post iz 2021.Ja sam zainteresiran da budem rob Dominantnoj ženi već to jako dugo tražim![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako svladaš put kroz vrijeme, onda si spreman. Ovo ti je neaktivni korisnik i post iz 2021.Ja sam zainteresiran da budem rob Dominantnoj ženi već to jako dugo tražim![]()
Posalji joj poruku na WA, pa se nađite u Splitu i javi kakva jeNeko ima iskustva s ovom?
![]()
Stroga domina traži robove
Stroga domina radi strogu dominaciju ispunjava sve bdsm fetise sve po dogovoru Stroga i iskusna domina te želi pod…www.oglasnik.hr
Bio sam kod nje. Ima stvarno lijepa i njegovana stopala, ali nije neka u faci i zubi su joj katastrofa.Netko bio zadnje vrijeme?
![]()
Dominacija
DOMINANTNA dama će te provesti kroz čari dominacije (foot fetish i još puno zanimljivih sexy igrica). Nema seksa ! ! !www.oglasnik.hr
Pokušao sam zvati, ali ju je izgleda teško dobiti.
Ne idem zbog ljepote već dominacije... Kako je to odradila?Bio sam kod nje. Ima stvarno lijepa i njegovana stopala, ali nije neka u faci i zubi su joj katastrofa.
Ja sam išao prvenstveno zbog foot fetisha. Dominantna je u smislu da joj kažeš što želiš, ali ona odluči kad i kako to radite. Ne dozvoljava kontakt iznad koljena, daje da se igraš sa sisama. Ima bičeve i igračke, ali ja nisam htio imat tragove kasnije a i nije mi toliko napeto pa nisam probavo.Ne idem zbog ljepote već dominacije... Kako je to odradila?
Koliko traži? Kad ju je najbolje zvati, u koje doba dana, kad je se može dobiti? Neki su rekli da ju je teško dobiti. Da li joj smrde stopala?Ja sam išao prvenstveno zbog foot fetisha. Dominantna je u smislu da joj kažeš što želiš, ali ona odluči kad i kako to radite. Ne dozvoljava kontakt iznad koljena, daje da se igraš sa sisama. Ima bičeve i igračke, ali ja nisam htio imat tragove kasnije a i nije mi toliko napeto pa nisam probavo.
Mislim da sam platio 80 eura sat, nije sigurno preko 100. Zvao sam je taj dan, tipa 15 - 16. Prvi put kad sam ju zvao broj je bio neaktivan, ali drugi put nakon tipa 3 tjedan se odmah javila. Stopala su joj stvarno čista i uredna, znači koža, lak i nokti.Koliko traži? Kad ju je najbolje zvati, u koje doba dana, kad je se može dobiti? Neki su rekli da ju je teško dobiti. Da li joj smrde stopala?
Hvala unaprijed ako stigneš odgovoriti.
Puno hvala na informacijama!Mislim da sam platio 80 eura sat, nije sigurno preko 100. Zvao sam je taj dan, tipa 15 - 16. Prvi put kad sam ju zvao broj je bio neaktivan, ali drugi put nakon tipa 3 tjedan se odmah javila. Stopala su joj stvarno čista i uredna, znači koža, lak i nokti.
Kod nje je najbolja kombinacija dresure, foot worshipa, foot joba i strapa.Puno hvala na informacijama!
Ja sam zvao,djeluje ok. Sad kakva je u zivo nemam pojma.![]()
Domina Zagreb - - Ljubavni oglasnik
Za galantnu i ozbiljnu gospodu. Znaj sto zelis. Domina 47 god . Ballbusting , strapon,remen............... Za dogovoljubavni-oglasnik.net
Jel bio tko?
Ma da, najviše me zanima izgled, pogotovo stopala. Slike koje je stavila su jedna fejk, jedna di joj se vidi pola čizme i onda slike dilda u muškoj guzici. Javi dojmove ako odešJa sam zvao,djeluje ok. Sad kakva je u zivo nemam pojma.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|