BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Vi bi trebali ja mislim fokusirati se vise na picku i da proslijedite kome kontakt ili nesto takvo, zajedno surađivati i dijeliti mišljenja a ne ovako se prepirati ko djeca kakva na internetu i svađati, loše izgleda ..
Fokus na picku je ovdje najmanje bitan. Ego i civanje brojeva dok ces dobiti brojeve njihovih zena i cura je cool, in, top... sto bi se reklo na nasem jeziku. Imas ove kao beskonacni Mostarac koji ovdje borave cijeli dan. Ne zna covjek ni gdje bi ni sta bi da nije foruma.
 
Bio sam sa transicama crosicama jebunsenko lude napale se 10 puta vise nego zene gutaju kurac jaja sve al sa ljeepim kadnje gledas neb rekomdamje musko haha desilo senna cityu nasao broj dogovorijo sastanak 150 km pola sata malo mi bilo cudan glas odem u stan nije to to i krenemakcija pusenje kad vidim kosa ja ono perika i sta cu reko sta je ovo ustane slupila skupio ramena nema veze reko skide se cuna vece od moje haha i nastavimo popela se na kitu bas sam se iznenadijo bilo dobro kad sam svrsijo kreno kuco povracalo mi se reko sta je ovo drama ziva
Čuj popela se na kitu 😂😂🌽
 
neće - pito sam ga/ju - kaže da je pasivan/a
ajde ne stidite se - jel bio ko s njim/njom? ili s nekom drugom damom s dodatkom i kako je?
Čuj dama sa dodatkom? Pa kad bi kravi stavio periku, da li bi i to bila dama ili bi to bila krava sa perikom? Ne postoji dama sa dodatkom, postoji muškarac sa perikom i šminkom. Ne osuđujem, samo kažem. Ako se ložiš na jebanje muškarca, onda samo naprijed.
 
A ovi brojevi na sajtu, vruca linija? Znam da vjerovatno nisu njihove slike i vjerovatno je neka starka iza telefona al eto ako je neko zvao da napise sta kako.
dok sam bio mlad i lijep, manijak u usponu, nije bilo interneta vec samo ti brojevi tlf... baba dahće, opisuje šta ima na sebi, da te želi... a ti drkaš i uzdišeš, uzmu ti vrpu para za ništa... never more...
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh