bezimenko
Active member
Prije 2 sedmice čuo za nju losa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije 2 sedmice čuo za nju losa.
zast to.. nek plate retardi.. nisu djeca da im treba govorit.. ovce bili ovce ostali..Ljudi ne saljite xbon, cim cujete da je xbon u pitanju ili sto je bila jedna rekla da dolazi na adrese al unaprijed se plati, napolju je ceka "makro" ona njemu odnese i vrati se da "odradi"...
Cim vam je ista sumnjivo, nemojte riskirat pustite vi ove levate sto piskaraju da je uredu, on slao xbon, "ispostovala ga"
Sao jebat mater, odjebat i tacka![]()
a cemu ce posluzit primjer koji si dao retarde.. kao da mi neznamo cijene tamo i kod nass..nije koja se bavim tim poslom kod nas ozbiljno, nece ti uzet preko 70e i to tek sad kad su teza vremena
ja sam dao za primjer ako si tamo a vecina jeste ne zbog toga , ogranicen si jbg...
Najjeftinije je da se sam s njim pozabaviš, pa nije lako da te neko je*e, nekad ti se želudac okrene kad ga vidiš, ima svako pravo da cijeni sebe onoliko koliko želi, šta treba da bude skuplja soba od je*a čine, doduše takvi traže sa smještajem njenim i po mogućnosti da ostanu cijelu noć, više vode potroše neg što plate..Sigurno da je preskupo. Sve preko 100km je preskupo
Ne nego oni porede legalnu prostituciju i ilegalnu, pa i droga je skuplja gdje je zabranjena, samo dođu pametuju ojroo ojroooa cemu ce posluzit primjer koji si dao retarde.. kao da mi neznamo cijene tamo i kod nass..
Koja je u pitanjuLjudi meni posle ovih strankinja nase nesposobne. Sinoc sam bio sa jednom malom iz Brazila, mislim da mi je cura ne bi se bolje jebala
Lokacija?Jeli bio neko kod Adelise.
Ima li recenzija
060/304-6632
Ne mogu se porediti Latine (pogotovo Brazil) sa nasima. To je kao Ferrari i Trabant. Cast izuzecima.Ljudi meni posle ovih strankinja nase nesposobne. Sinoc sam bio sa jednom malom iz Brazila, mislim da mi je cura ne bi se bolje jebala
Nisam je odavno vidio, a i ne radi vise kako kazuŠta je sa Lidijom, jel još jebozovna?
Radi, od čeg bi živjela, samo navodno ima dečka pa mozda mora bit opreznaNisam je odavno vidio, a i ne radi vise kako kazu
Možda radi sa dečkom u saradnjiRadi, od čeg bi živjela, samo navodno ima dečka pa mozda mora bit oprezna
Mora da je dečko voli jako samo eure višeMožda radi sa dečkom u saradnji
Ko Ilma
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |