ZAGREB - Iskustva & recenzije

Nemam. Mršava plavuša. Radi gfe zato je zanimljiva. Odgovori svake prijestupne na whatsapp
Ja sam je bio lijepo opisao, ali ste vi lijeni pogledati par strana u natrag. Po meni ova cura je TOP u okvirima normalne ponude do 500/700, a prošao sam ih dosta. Recimo da je u rangu Brinete Alex (nježne i mazne), samo nešto mlađa. I dodao bi njen duboki oral kao također jednu interesantnu prednost.
 
posljednja izmjena:
Sad ću napisati recenziju za jednu staru ljepoticu koja ne traži previše para (1/2=400), ali zato niti ne daje sve od sebe.
Radi se o ženi oko +/-40, dobro poznata TEA, nekoć Borovje, sada Kruge kod Mc Donaldsa. E baš sam se zaželio malo nje, jer je nisam vidio godinama, a dala je oglas koji ne daje često, jer ima stalne. Tko je nezna, da ukratko kažem zgodna je, lijepo mladoliko lice, čvrsto tijelo i struk, silikoni 4 vrlo lijepo odrađeni. Za jebat odlična. Za ostalo, eh, nesmiješ je uopće dirati po pici, nedaj bože lizati, nema ljubljenja i skriva stopala. Ovaj put je čak imala neke otvorenije štikle pa nisam primjetio nikakav nedostatak koji bi trebalo skrivati. Donio sam joj samostojeće, nadajući se da ću vidjeti ta stopala, a ona ih je otišla obući u drugu sobu, hahahaha za umrit od smiha, vratila se opet u štiklama. Nakon što smo završili, opet je otišla u drugu sobu da ih skine. Hladna kao špricer, naša Tejica se nimalo nije promijenila kao konzervirana. Ali za jebačinu je super, kome je to dovoljno.
link: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/100-prava-ljepotica-oglas-4539486
 

Nakon što sam vidio na forumu da su se neki okrenuli i otišli, išao sam vidit malo :)
Stan je u podrumu, ali meni to nema veze, bmk ne trazim sheraton.
Cura je stvarno sitna, ali ja takve volim.
Ima jako lijepu guzu, ful je uska.
I dobro to radi kad je ona gore..
400 pola h (nažalost oral sa gumicom :( )

Ne znam dal ću ponovit samo zbog toga sto je oral sa..
Ali sve u svemu, simpatična je, komunikativna i ok :)
 
Nakon istraživanja foruma i obilaska dosta kurvi i maserka shvatio sam da se najbolje ne mogu naći po oglasima. Jebao sam gabore, babe,drvene marije,bio na losim "masazama" itd.Tu na euroescort ne racunam jer su te cure duplo skuplje od ovih s normalnim cijenama. Izgledom to i zaslužuju.
Po meni najbolja masaža je kod Sindi na tresnjevci. Odlično masira, zgodnicka je jedino sise 0 (Samo masaza +he).
Dok su najbolje kurve Leona i Viki. Za svaku ima dosta recenzija i sve se rijedje oglasavaju. Svaka traži 800 na sat. Izvrsne pušačice, vole seks, i donekle zgodne. Normalna spika i kao gfe.
Leona ima veće umjetne sise Viki ima male ali se bolje sredi u sexy rublje.. Leona ima puno bolju guzicu dok je Viki ljepša u faci. Obje su mršave plavuše. A ja cijelo vrijeme tražim sisatu crnku :).
O ovim sam se sportom bavio uglaveoma u inozemtvsu pa sam naucio na druge standarde a istraživanje domaćeg tržišta me razočaralo.
 

evo da napišem moje iskustvo. Bio sam kod nje prije par godina kad je bila u marticevoj u stanu bez sanitarnog čvora. Naime tad je bila malo luda u glavi ali danas se činila puno stabilnija.

ima cca 40 godina. Lijepe sise petice sa lijepim bradavicama. E sad, ima koje kilo viska ali nije da joj jako ružno stoji, ide u solarij pa je lijepo preplanula, higijena je bila ok a prostor je na savici, isto rupa ali ima vesmasinu i kupatilo i sve.

visoka oko 165, sise su 5, umjetne ali fino uradene. Nudi masažu ali nisam od toga, pušenje sa kondomom, otuzno, akcija druga priča, uska Picka, surađuje, nabijanje u 4/5 poza, biraš šta ces i kako ces, surađuje, stenje, usporava kad sam bio na rubu na zahtjev. Zapravo za 350 kn solidno; jer nudila je i masazu koju sam preskočio.

Otišao sam tamo iz znatiželje sa vjerojatnošću okretanja na vratima ali me čak mogu reci ugodno iznenadila.
 
Ima susret s njom prosli mijesec...pristupacna lako se dogovit.
Sise silikon
U faci nije nesto
Tijelo utegnuto
Pusenje kao vakum al sa gumicom
Jebe se kao zmaj i ispunjava zelje.
Daje anal ako pitas
Tarifa 600/1000 kad ti je 600 imas samo jedno svrsavanje a kad je 1000 koliko zelis
Guza veca
 

Teški odron lice katastrofa i nezaineresirana samo da vas se što prije rješi
 
Crna pantera


Bio sam kod nje neki dan, visoka zenska, mal mrsavija i pocelo joj visit kaze jer su teretane zatvorene. Inace privlacna, manje sise, manje dupe, dosta mrsava npr vidi joj se trticna kost kad ju guzis.

Bilo je ful lako i brzo dogovorit se s njom. Dobro se jebe, razne poze. Spaljena je malo, svako malo se pocne smijat al simpaticna je. Ne svida mi se kaj je rekla da je danas odradila vec devetoricu. Nemoj mi to govorit

Crna pantera prvi put naplati 400 kn, drugi i svaki slijedeći put je to 300 kn, barem je tako kod mene. Čisto sumnjam da u ZG ima bolje za tu lovu.
 

Zvao, kazu 2 rade sve za 400 pola sata.
Ima tko iskustva? Nezz jel se isplati?
Bio sam prije dvije godine, Selska ulica, prije restorana Zlin, neuredan i zapušten prostor, obje u pedesetim godinama, plava očito davno dobar komad crna ružna a sad obje ruine. Jedna te obrađuje druga priča na telefon, onda se zamjene, od njihove bzvz priče došlo mi da se pokupim i odem, jbg jedva odradio teškom mukom svršio "rudarenje brate".
Osobno moj najgori plaćeni seks, treba izbjegavati.
 
Evo da dam svoj osvrt na sljedeci oglas:


Kao sto i pise curka jace gradje.
Slike njene vjerojatno ali uzivo ima veci trbuh, rekao bih da su starije slike. Sise nisu tak velike ko kak se cini na nekim slikama, neka ok trojka, ne vise toliko al nisu ni kamen, meni ok. Guza nije nesto isprcena al je cvrsta.

Nazvao, zauzeta, drugi put dobijem ju, curka simpa glas ima, brzo i jednostavno se dogovorili.
Rekla mi di je, dosao ispred, nazvao i usao.
Prostor u suterenu zgrade.
Curka otvara vrata, ispred mene cura 30-tak godina, visoka cca 176, crna kosa svezana u rep, u faci uopce nije losa (barem meni, simpa je), nije miss al nije losa, u lijepom ogrtacu.

Soba je ok, lijepo sredena, krevet cist i uredan.
Ponudila me tusiranjem ali sam bio taman doma pod tusem.

Takodjer me pitala za masazu, preskocio sam jer sam bio napaljen ko mazga.
Uglavnom sve radi sa, to me malo dotuklo jer sam mislio da ce bar oral bit bez.

Oral kratak, malo pozurila al sam joj rekao da zelim polakse pa smo se jos malo mazili i jos se malo bacila na oral.
Sex ok, iako pozuruje malo, ne u smislu da zanovijeta vec se nabija ko da se jebemo 3 sata, promijenio jos pozu u doggy i jbga zavrsio.
Na kraju me pitala opet za tusiranje.

Malo popricali i cura je ok, otkacena pomalo, voli se zajebavat i tak.
Sve u svemu, ok susret, relativno dobro za nekoga tko zeli doc i bas ju onako dobro "isamarat" na brzinu.
Dali bih ponovio, neznam, mozda i bih, al me muci ovaj oral sa.

REZIME:
Lokacija: Tresnjevka
Radi popodne.
Masaza: 300 poena
Klasika: 400 poena
Sve radi sa (oral/druzenje).
 
097/683-5562
Lokacija kod Plive na Črnomercu.
Tarifa 400/800.
Crna bi mogla imati svoje slike, dok crvena teško.
Mislim da su rekle 49 i 50 godina ali mislim da imaju i više.
Jedna oral radi sa, druga bez i uglavnom se mijenjaju. Dok te jedna odrađuje, druga te malo mazi.
Ne žele zajedno oral.
Čist ok za skinuti fmf sa liste želja, teško da ću ponoviti.


091/783-4693
Lokacija Jarušcica kod Arene
Tarifa 300/500.
Nekih pedesetak godina.
Tijelo slično slikama, ali su koža i sise obješene.
Odlično puši bez kondoma. Baš joj se ne da bit gore ali je zato doggy super.
Simpa bakica. Za te godine super.

091/366-6122
Lokacija Remiza.
Tarifa 400/800
Simpa plavuša. Pričljiva, manje sise, mrvicu jača, zgodna. Slike bi mogle biti njene. Oko 25 godina. Odmah se javila, dogovor odličan. Jebeno puši bez kondoma ali dosta kratko. Gore ide polako i nije nešto. Doggy guzicom lijepo radi, misionarski voli jače - top.
Preporuka.
Ovu sam i ja karo par puta pri put mi se svidjela al drugi put me pozurivala tako da nisam bio vise bila je u neboderu na ljubljanici dosta dugo
 
Evo ovako, recenzija za crnu panteru, znaci dogovor je bio oko 5, zvao sam ju pola sata prije kaze dodi oko 5 i 15 imam nekog malog, to mi je bilo malo ono nemoj mi to govorit ba, al ajde nema veze napaljen sam bio.

Dodem tamo vrata otvorena ona sjedi za stolom znaci nije bilo nekog pozdrava na vratima, odmah se nasmijala i pocela pricat ( malo je spaljena zena ono msm zna se zajebavat ) pita me kolko godina imam ono kazem 20, kaze ona da voli mlade jer kao koga pale stariji

Pito sam ju dal se ljubi kaze moze naravno, preskocio sam masazu to sam joj odmah rekao, legnemo na krevet primi me ona za jaja i pocne mazit, ali sa full hladnim rukama jer ih je oprala taman, malo sam se najezio iskreno, uglavnom nastavimo se ljubit i ona ga mazi cjelo vrijeme, predemo mi na pusenje, ona je samo cekala na to i zabija ga do grla onako ekstra to mi se svida, bez gumice naravno, ona ga pusi i pusi i nakon nekog vremena pita me jel ocu da mi lize jaja, ja reko moze, i stvarno to dobro radi.

Prijedemo mi na seks, znaci koju god pozu ti zelis, zena uziva u tome moze vidjet po tome jer jako stenje, pica se navlazi, dosta je uska sa obzirom na sve, voli kad joj stavis prst u supak dok ju jebes, supak joj je dosta otvoren moze bit da je radila analno vec, voli se i ljubit tokom seksa ako joj pases.

Najvise mi se svidjelo to sto je rekla da joj svrsim u usta, nisam ju cak ni pitao za to ona je sama rekla, znaci ja neznam jel i drugima tako govori ili samo onima koji joj se svidaju ali za to joj dajem plus, seksi je.

Sve u svemu super je zena, tokom seksa baci neku foru pa ti nije ni dosadno toliko, malo se nasmijes i nastavis dalje. Zena je vrlo atraktivna, seksi duge vitke noge, manje sise i guza ali je cvrsta, u faci je vrlo zgodna za svoje godine i ljepsa od vecini kurva u zagrebu, tako da cu zeni dat 4.5/5

Razlog sto joj dajem 4.5 je jer malo me muci ta higijena, kad sam joj svrsio u usta prvo malo joj je ispalo iz usta na kosu, nije se ni potrudila oprat malo, drugo samo je vodu malo promuckala u ustima znaci nije oprala zube cetkicom, to je malo ne higijenski pogotovo zato sto joj nisam ni prvi ni zadnji u tom danu, tako da ko god se ljubi sa njom imajte na umu da ne opere zube nakon sto joj neko svrsi u usta.

Sve u svemu super je, ali mogla bi malo popravit higijenu osim sto stavi samo malo nazad sminke na usne ili labelo i sta vec i promucka usta vodom obicnom.
 
Mia (24), tako se oglašavala, radila je u Hrgovićima (zgrada na samom križanju). U oglasu su samo masaže, ali ja sam za 300 kn (nestalo joj ulja taj dan) dobio vrhunsku pljugicu, prstenjačio sam je do bola. Rekla je da je sex 600, sex sa btb-om 700, ali meni je spustila za 100 kn ako opet dođem. Poslije više nisam išao, jednostavno nisam bio pri parama, a počelo je i ovo sranje s koronom. Uglavnom, jako lijepo iskustvo...
 

Sasvim ok zenska, 50 + godina. Malo jace gradje. Kao sto je Luciferosobno napisao niti prelijepa niti preruzna.
Seks sa kondomom, svrsavanje unutra.
Higijena na mjestu.
Lokacija Tresnjevka.
Ocjena: 3.5
 
posljednja izmjena:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh