malialipali
Active member
da vjerojatno zato sto ih nisam placao a i bicevao sam ihnisi naveo da su te iste dame pobjegle glavom bez obzira.. kao ni zasto su pobjegle..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da vjerojatno zato sto ih nisam placao a i bicevao sam ihnisi naveo da su te iste dame pobjegle glavom bez obzira.. kao ni zasto su pobjegle..
ne postoji nikakva mala koja tamo stojiImali fb ta mala
Može kontakt od lune?sad dogovorio sa Lunom, lako i brzo
imas na EGEMože kontakt od lune?
Posalji neki broj ako imas bio bih ti zahvalani dovoljan sam ja za ovaj "hobi" kada bi bilo dama da rade u Brodu
jucer sam dao broj nekom liku od neke deblje zene pa mu je ova pusila za 20 eur ali ne radi po principu da dolazi u prostor kao sto su to radile ove
ja sam svoju pricu ispricao fer
to je sada dio proslosti
nikome ne serem niti lazem
ako imam pravi braj od neke uvijek podijelim
ako nemam nista uvijek pitam da li ima nesto
valjda ovaj forum tome sluzi
To ti se zove opca kultura,širi malo vidike radi na sebi nije sve u seksu prijatelju a pod tim JNA sam mislio na brom i pricama da su ga ubacivali u hranu radi uklanjanja libida kod vojnika. E sad kao sto je tu covjek napisao pravo je pitanje zasto su te kurve odjebale kada u 99% slucajeva jedini im je kriteriji da si voljan platiti sto bi znacilo da ti imas ozbiljnih problema ako ti kurva ne zeli uzeti novac. Ali opet kad ti rodena majka savjetuje da se rjesis libida i samim time sebi ukine mogucnost unucica i slicno onda je sve jasno i nema potrebe nastavljati razgovor.uh evo odjednom si postao sveznao stari JNA borac
ajde lik dosta je ovog razgovora
ne razumijes nista od pocetka i tu sada staje ova tema
ako neces da stanemo pitati cu admina da obrise postove
sve zivo da pobrise
takodjer isto tako ako na PP i dalje nastavis opet ce se sve brisati
kada sam pristao na Brazilke u Brodu odjednom stajes na kocnicu
da, fino ti meni ostani kao kontakt i onda cu ja kada dodjem sebi od operacije i kada budem imao 220 EUR tebe fino zvati pa ces ti to meni rijesiti
jel ja gdje god da se javim sve je jebeno fejk
hvala nekim odredenim pojedincima ovdje sto su mi dali prave brojeve zena koje rade i dolaze u prostor
isto tako jebem mater onome tko im je zabranio da vise dolaze kod mene u prostor
stoga tebi strucnjaku cu prepustiti da me odvedes kod TOP brazilke u Brodu
ja sam svoju istinu napisao
i znam tocno sto mi je raditi
budi pozdravljen i vidimo se uzivo jos
Prvenstveno je bio cilj da se do kraja popljuje Simona, sad se prešlo na disocijativne poremećajeDobro jel ovo medicinsko psihijatrijski forum ili???
I čaj da skuham poslije da ne buba višePa daj simonice kako to da ne zelis pomoci sugradaninu u ne volji barem u setnjicu malo budi covjek
lik polako pocimas ici preko granicaTo ti se zove opca kultura,širi malo vidike radi na sebi nije sve u seksu prijatelju a pod tim JNA sam mislio na brom i pricama da su ga ubacivali u hranu radi uklanjanja libida kod vojnika. E sad kao sto je tu covjek napisao pravo je pitanje zasto su te kurve odjebale kada u 99% slucajeva jedini im je kriteriji da si voljan platiti sto bi znacilo da ti imas ozbiljnih problema ako ti kurva ne zeli uzeti novac. Ali opet kad ti rodena majka savjetuje da se rjesis libida i samim time sebi ukine mogucnost unucica i slicno onda je sve jasno i nema potrebe nastavljati razgovor.
pa mogao bi se pretvoriti u to posto ionako nema nista vezano za glavnu svrhu forumaDobro jel ovo medicinsko psihijatrijski forum ili???
jebes mi sve ako ja ista kuzim sta ovdje piseHahaha ja komentiram na forumu ti nemoras odogovorit sad zamisli kolko moras bit sjeban da se javis nekome i pitas zasto ne pustate kcer da se ide jebat van i onda se pitas zasto nemos nac nesto, za tebe je metak dusu dao prijatelju moj lijep pozdrav
ajde mi rijesi neku u SB da dolazi u prostorNe razumijem čemu vrijeđanje?! Ajmo biti ljudi i kulturno razgovarati o temi zbog koje ovaj forum postoji.
Da mogu, bi...ali i sam tražim!ajde mi rijesi neku u SB da dolazi u prostor
kulturno hvala
takodjer i ja trazimDa mogu, bi...ali i sam tražim!
Hoćeš da ti moja mama pojasni?jebes mi sve ako ja ista kuzim sta ovdje pise
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |