BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ti ideš po preporuci,a ja preporuke ispitivam u pravilu sam!!!Ok,veliki si gospodin široke ruke i ostani takav,a mene sada zaobići jer si mi malo dosadio,oprosti na izrazu...A šta se tiče terapije gospodine dobri i galantni svakom njegova.POZZ
jaoo daj vise zašuti, jedan takav već dugo nije tu bas zato jer je mljeo nebuloze nemoj da nestaneš i ti. adio mučačo, lo siento

jaoo daj vise zašuti, jedan takav već dugo nije tu bas zato jer je mljeo nebuloze nemoj da nestaneš i ti. adio mučačo, lo siento
Baš si navalentan...prijetiš,vičeš,zapomažeš,nerviraš se,nudiš terapiju,a svoju preskačeš???Pa daj se opusti dečko i radi svoj posao i ne pametuj više nego treba i VEĆ SAM TE POZDRAVIO jer mi se neda trošit energiju bez veze...ajde živio ti meni

Šta ti je čudno?Koja je fora???Pa 150 za sat je realna cijena!!! VAS NEKOLIKO KAO DA ŽELITE DA JE SAT 300 ILI 400?ONDA NEBI BILO KOJA JE FORA?KOLIKO ĆE TRAŽIT ZA SAT?90000? I DA ZNATE SVI OVE OD 110 I 150 SU VEĆINOM VRHUNSKE RIBETINE.UMJESTO DA TI JE ČUDNO I DA SE PITAŠ KOJA JE FORA,UZMI LOVU,DOGOVORI SE I OTIĐI TE NAM NAPIŠI RECENZIJU...A NE KOJA JE FORA?FORA JE NOVAC,MOBITEL,KVALITETNA AKCIJA I RECENZIJA...DA KOJA JE FORA I ČUDNO JE NJEMU?MA BOGATI.ŠTA TI JE ČUDNO?ČUDNO TI JE ŠTO JE NETKO I REALAN ZA RAZLIKU OD 250 ILI 300...MA DAJTE LJUDI...
Cudno je sto zenske izgledaju ko manekenke, a naplacuju manje. Svaka rugoba naplacuje 200-250h, a ove kao 150. Ako znas neku od tih da je real, daj info i provjerim

Cudno je sto zenske izgledaju ko manekenke, a naplacuju manje. Svaka rugoba naplacuje 200-250h, a ove kao 150. Ako znas neku od tih da je real, daj info i provjerim
Piše ti već.Cibele sigurno,a još sam ih nekoliko vidio ali ne i kušao tako da je većina ok.A i uvijek su u paru ili više njih pa imaš izbor.Tesko ćeš bit nezadovoljan izgledom i uslugom

evo da ti skratim muke to ti je ta cibele za 150€/h ja na to nebi nit otišao.. al to sam samo ja. i ova "njena" ogromna prsa i instalirani prastari silikoni te ogromna stopala su mi malo sumnjivi.

Hahaha,Juka jesi bio?Malo mi je to nesigurno jer je niža cijena.Salim se,naravno da sam malo ironičan radi ovih nekih komentara.Hvala na mišljenju svakako i neka ti svaki izbor ubuduće bude po tvome guštu.Svako dobro kolega
Sinoć sam iša. Mala je ko bombon. Jednostavan dogovor. Silikone ima. Guza top. Oral bez. Ugl super. Još je 3 dana u Zadru

Nezezano na recenzije, ja se pakujem nesto s ege rijesit pa me zanima. Jel prave one probleme oko izgleda. Mislim imam koju kilu viska pa nisam bas maneken jel ima neko neka iskustva s tim?

Nezezano na recenzije, ja se pakujem nesto s ege rijesit pa me zanima. Jel prave one probleme oko izgleda. Mislim imam koju kilu viska pa nisam bas maneken jel ima neko neka iskustva s tim?
Jedino te može odbiti zbog loše higijene, ali mislim da je i to rijetkost, više tipa cure koje nude gfe, ljubljenje s jezikom, odbiti će ljubljenje ako ti je oralna higijena loša, imaš groblje u ustima, ali van tog sve prolazi

Jedino te može odbiti zbog loše higijene, ali mislim da je i to rijetkost, više tipa cure koje nude gfe, ljubljenje s jezikom, odbiti će ljubljenje ako ti je oralna higijena loša, imaš groblje u ustima, ali van tog sve prolazi
Ma nemam tih problema, nego sam veliki covek 120 kila 182 visok al fizicki sam radnik nije da mi sad trbuh do poda visi. Al sam dlakav ko medved pa znam da neke to vole neke nikako. Neke preferiraju depilirane jbt meni je to onak….

Ma nemam tih problema, nego sam veliki covek 120 kila 182 visok al fizicki sam radnik nije da mi sad trbuh do poda visi. Al sam dlakav ko medved pa znam da neke to vole neke nikako. Neke preferiraju depilirane jbt meni je to onak….
Nemoj se brinuti. Čar ovog sporta je u tome da možeš bit ružan, debel, ovakav, onakav, i karati ljepotice iz snova. Bitna je samo lova.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh