Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja zvao a nije mi se javila, probao bih kod Talie ali ona mi rekla da ne daje safe word pa me malo strah za prvi puta...Je li bio tko kod helene iz osijeka
Tko je Talia? može neki link?
Dvije iz Osijeka i nijedna iz Zagreba...
Ovo je fakat tragikomedija
I ja isto definitivno se javljamJavljam se dobrovoljno
Mozes mi javiti broj ili kako da dodjem do nje hvalaJe li tko zna što je s Andreom iz Zagreba?
Najbolje iskustvo što sam imao kod Domine!
Volim dominee koje nemaju kocnice uzivam u hard dominaciji,mozes mi dati kontakt please,hvalaJel imao itko iskustva sa EvelynAbsint sa fetlifea? Čini se jebeno i djeluje da bas uživa u tome samo nisam siguran dali je pametno bas za početnika ići kod nje jer djeluje baš kao pravi sadista bez imalo kočnice?
Volim dominee koje nemaju kocnice uzivam u hard dominaciji,mozes mi dati kontakt please,hvala
Može link ili kontakt?Je li bio tko kod helene iz osijeka
Dominantna dama 45 godina, nudi dominaciju u svojem prostoru, moguci razni fetishi, javite se za dogovor.
Zainteresiran definitivno email danielmorana1@gmail.com ili WhatsApp 0976357892Dominantna dama 45 godina, nudi dominaciju u svojem prostoru, moguci razni fetishi, javite se za dogovor.
Prema fotki, radi se o annadominazg s Feta.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Itko? Može poruka.
i mene zanima jel bio tko kod nje?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Itko? Može poruka.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|