Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tinder, Iskrica moras biti uporan nadje se ja tam budem a ovdje tako iz zajebancije komentiram jadan je ovaj forum!!!!Dal mi mozes savjetovati neke stranice?
Da al se isplati!!!!Aha,al te stranice se placaju
Onda u klubove s cajkama vikendom tam najlakse se ja ssm juce bio u Virovitici u Monte Kristo picke ko salateNeznam bas
Ovdje sigurno nećeš umočit. Selendra smo i nema ponude. Tko god ti kaže da ima neki kontakt ili broj za razmjenu iz Vž i okolice, radi budalu od tebe. Okreni neki broj iz plavog oglasnika i potegni do Zg, to je jedini način. Kao što ja radim već 10-ak godina. Ovaj podforum je propao. Isti mutavci (preškrti ili prevelika sirotinja da bi dali 100kn za benzin) već godinama ovdje postavljaju ista pitanja: ima koja? ima ko broj?, ništa se ne mijenja, ali oni i dalje deru istu kozu.Neznam, ja sam iz varazdina
Bravo footOvdje sigurno nećeš umočit. Selendra smo i nema ponude. Tko god ti kaže da ima neki kontakt ili broj za razmjenu iz Vž i okolice, radi budalu od tebe. Okreni neki broj iz plavog oglasnika i potegni do Zg, to je jedini način. Kao što ja radim već 10-ak godina. Ovaj podforum je propao. Isti mutavci (preškrti ili prevelika sirotinja da bi dali 100kn za benzin) već godinama ovdje postavljaju ista pitanja: ima koja? ima ko broj?, ništa se ne mijenja, ali oni i dalje deru istu kozu.
Slazem se,nema ovdje ponude,bar ne one koju ovdje traze.Dobru i jeftinu.A ako imas para onda mozes naci,ili odes u zg.Ovdje sigurno nećeš umočit. Selendra smo i nema ponude. Tko god ti kaže da ima neki kontakt ili broj za razmjenu iz Vž i okolice, radi budalu od tebe. Okreni neki broj iz plavog oglasnika i potegni do Zg, to je jedini način. Kao što ja radim već 10-ak godina. Ovaj podforum je propao. Isti mutavci (preškrti ili prevelika sirotinja da bi dali 100kn za benzin) već godinama ovdje postavljaju ista pitanja: ima koja? ima ko broj?, ništa se ne mijenja, ali oni i dalje deru istu kozu.
Nije mlade,s P.O. je.bezbroj puta ovdje spomenuta ,mislim samo pozitivno.A o imenima necu.Dal je nešto mlađe,koliko love?
Daj broj u inboxPozz svima
Imam brojeve od dviju cura iz kc, jedna je 19 god druga 24 god... Jedna bolja od druge. 100/10 sex bombe Javite se u pp za vise info
Daj brojTri Varazdinke sa Seeking-a: LuxyLux, InnocentCutie i Bebi25. Ima dosta toga u Vz, cudi me da vam ja iz Zg moram to pisati. InnocentCutie je bombica, ostale probao nisam, ali izgledaju super.
Daj brojDaj posalji neki broj
Ma bizi cim dalje od tog balavca jadan i ocajan jeDaj broj u inbox
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|