ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel moze neki info vise o ovoj? Sto sve nudi?
Zahvaljujem.
klasiku i oral. oral bez kondoma, lizanje se plaća extra 50 kn. možeš svršiti u usta. oral 250, sex mislim 500. puno prigovara, ali ako joj se suprostaviš, ušuti i radi svoj posao dalje. treba joj samo grubo odbrusiti. Zgodna cura iako ima malo trbuščić i brije si da je Pamela Anderson u najboljim danima. ugl ponaša se kao bitch, ali taman joj se može i time istime postaviti kao da je kuja koju treba guziti

Hvala !
Ovu u Nehajskoj sam zvao dvadesetak puta u posljednjih godinu dana i nikad nisam dobio ni na mob a kamoli termin,Moram dalje pokušavati.
Šarmantnu sam odradio za vrijeme kovida u Gajevoj...baba...koju sve možeš nagovoriti....ali ne bi ponavljao....višak mirisa.....možda je zimi bolje.....
Upravo zvao Ivanu i dogovorio prijepodne sutra preksutra.....

za Mirelu kažu da je debela, to ne volim....
Elena bi po opisu bila super, ali ne volim tolike nepoznanice....hoće-neće....ako ovo ili ono.....

Bila je prije par godina i ona dobra debela pušačica u Horvačanskoj ali sam izgubio kontakt.....i nemrem je locirati po oglasu....
na što si ju ti točno nagovorio? meni je rekla da mogu svršiti u usta, ali ne znam jesi je nagovorio na analni, da ju bez kondoma itd jer meni je rekla da ne radi analni itd

Jel bio tko ?
095/573-2444
Moj mali doprinos: ispala totalna navlakuša. Nakon 5. poruke te blokira. Ženska je stvarna ali voli zajebavati ljude, tak da njezin broj na crnu listu. S tim da nisu ni bonovi ni ništa drugo u pitanju...

Jel postoje kakve info za ovu malu
Ma laznjak trazi bon unaprijed a vidis odma po slikama i kako glasi oglas da nista od tog
Nezz koja budala moze nasjest na to da posalje bon ili novce na aircesh unapred

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh