Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa čime plaćaš brate, cura na profilu objavila 8X svoj broj... Jel' problem pogledati samo...kontakt od Lidije moze li itko? placam jace
I to je u redu, ali ovdje je ujeo vuk kenjca, nit se dokazalo da ovaj Mostarac laže, niti da je L čista, niti išta. Pa eto Mostarci vi se mislite....Zalosno. Pridruzio sam se ovo forumu da bi pisao i citao recenzije o damama koje rade ovaj posao, a sad kad god udjem citam malocunas, nacionalisticka sranja, Ivan Maric, dajte broj, prijetnje, nemam sidu itd. Da li ima moderatora koji mogu rijesiti svo ovo smece i vratiti forum u barem malo normalnije stanje?
I to je u redu, ali ovdje je ujeo vuk kenjca, nit se dokazalo da ovaj Mostarac laže, niti da je L čista, niti išta. Pa eto Mostarci vi se mislite....
Brvo glupkoraja objavite slike djevojaka sta cemo bezveze zvat nalazit se kad mozemo odmah vidjeti koja valja a koja ne..stavite sliku ove crnke
Nema nitk9 ovaj budala laze iz osveteKO IMA SIDU I SIFILIS CISTO DA ZNAM DA NEIDEM STRAH ME
Al' @hera hera ogoli ćoj'ka do gole kožeUpozoren si sad snosi posljedice naci ce te zna se sve o tebi i da si manijak i pedofil ama sve Ivan Maric rudnik Mostar a mjesto rodenja Konjic
Ko laze koji profilNema nitk9 ovaj budala laze iz osvete
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |