De budalo ljudima dokaz za ljagu koju si bacio na mene pokazi uslikaj to sto lazes da imam te bolesti a naveo si ih barem 3Lido znaš ti da sam te voljeo, slomila si mi srce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De budalo ljudima dokaz za ljagu koju si bacio na mene pokazi uslikaj to sto lazes da imam te bolesti a naveo si ih barem 3Lido znaš ti da sam te voljeo, slomila si mi srce
Bitno je da sidu nemaš, ostalo je riješivo, pa eto samo test za sidu pokaži i mirna si i pobiješ ostale lažiDe budalo ljudima dokaz za ljagu koju si bacio na mene pokazi uslikaj to sto lazes da imam te bolesti a naveo si ih barem 3
Mrs jebla ti sida mater to ti imas a nek pokaze lazov dokaz zasto laze bolesnikBitno je da sidu nemaš, ostalo je riješivo, pa eto samo test za sidu pokaži i mirna si i pobiješ ostale laži
Ne može on dokazati da nemaš sidu, vec samo test....Mrs jebla ti sida mater to ti imas a nek pokaze lazov dokaz zasto laze bolesnik
Jesi ko razigrana curicaMoze bek dokaze odakle mu laz i od mene odjebi jesi cuo ja sam ko beba curica zdrava
Kad si se zadnji put testirala, hajde iskrenoMoze bek dokaze odakle mu laz i od mene odjebi jesi cuo ja sam ko beba curica zdrava
Meni trazila 50/50, vjerovatno je fejk, ali mozda provjerim za svaki slucaj, nije neka cijena u svakon slucaju i ako je fejkJel iko U mostaru išao kod ove Amra Rozic masaze na instagramu na masažu?
Samo na ruke cim napise bon odjjebes ili se bar nama pohvalis da si se zajebaoMeni trazila 50/50, vjerovatno je fejk, ali mozda provjerim za svaki slucaj, nije neka cijena u svakon slucaju i ako je fejk
Kao na ruke joj das bon, ne saljes, mada mislim da su velike sanse da cu se pohvaliti da sam se zajebao, ukoliko uopste odlucim da odem.Samo na ruke cim napise bon odjjebes ili se bar nama pohvalis da si se zajebao
X bon je toKao na ruke joj das bon, ne saljes, mada mislim da su velike sanse da cu se pohvaliti da sam se zajebao, ukoliko uopste odlucim da odem.
Moze li broj molim te?Ima nešto kvalitetno i dobro sa područja TK ali trebate imati lijep i diskretan smještaj i malo jači novčanik jer djevojka ide isključivo po diskretnoj preporuci.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|