onaj_tamo
Well-known member
Nemoj na sve strane pitat bezveze, ukucaj u trazilicu.
Ja ne bih isao babac je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj na sve strane pitat bezveze, ukucaj u trazilicu.
Nema nista.. a kaj pitam bzvz ne kuzimNemoj na sve strane pitat bezveze, ukucaj u trazilicu.
Ja ne bih isao babac je
Ima, ivana hercegovka. Vec 5 puta se oprasta od ovog posla i vrati. Bio sam 2 puta. Iskreno ne znam zasto sam otiso drugi put. Zena je stvarno super, moze pricat do preksutra, akcija osobno nis posebno, al dobra je u dusi pa moguce da me to vratilo drugi put kod nje. Nacugo sam se prvi put. Nije osoba za kojom bi se okrenuo na ulici. Probaj pa vidi, dost ekipe s foruma je bilo kod nje. Slike su njeneNema nista.. a kaj pitam bzvz ne kuzim
Godine cca.. mislim volim starije i to.. pa me zanima mozda odem probatIma, ivana hercegovka. Vec 5 puta se oprasta od ovog posla i vrati. Bio sam 2 puta. Iskreno ne znam zasto sam otiso drugi put. Zena je stvarno super, moze pricat do preksutra, akcija osobno nis posebno, al dobra je u dusi pa moguce da me to vratilo drugi put kod nje. Nacugo sam se prvi put. Nije osoba za kojom bi se okrenuo na ulici. Probaj pa vidi, dost ekipe s foruma je bilo kod nje. Slike su njene
Jbt, kao da si mi citao misli, svaku rijec koju si napisao je doslovno i meni tako biloIma, ivana hercegovka. Vec 5 puta se oprasta od ovog posla i vrati. Bio sam 2 puta. Iskreno ne znam zasto sam otiso drugi put. Zena je stvarno super, moze pricat do preksutra, akcija osobno nis posebno, al dobra je u dusi pa moguce da me to vratilo drugi put kod nje. Nacugo sam se prvi put. Nije osoba za kojom bi se okrenuo na ulici. Probaj pa vidi, dost ekipe s foruma je bilo kod nje. Slike su njene
Ono 2 poze i udri, napio sam se i nisam mogo svrsit pa da mi je mia malkova bila naguzena.Jbt, kao da si mi citao misli, svaku rijec koju si napisao je doslovno i meni tako bilojel i tebi rekla ajde svrsi vise da idemo pit dalje?
Pa jebemu zar je problem ponijet svoje kondome? Na ebayu kupiš durex biraj kakav hoćeš 100 komada za 350 kn.Jako loše bi se usudio reći ... prostor neugledan. Kad sam došao izgleda jako solidna. Sisa,guzica... tijelo ... faca. Jedino što nije požurivala.. pušenje ravno dvije minute s kondomom. I onda je rekla da nema novi. Drkica i trackanje.... 400kn loše bačenih. Ne da se dirati po pički... sise moraš pažljivo. bla bla ... ne isplati se
Da daa ja msm da jedva cekaju to haha al realno nece imat posla vise toliko,ako place drasticni jebacima ne porastu pogotovo srednja klasa sto radi za 5-6 tis i neki i manjeCekaj jos prvi mjesec kad je sluzbeno euro valuta, pa kad zaokruze na gore. Biti ce 70€ pola sata, a recimo za istu cijenu jebes Rumunjke manekenke u Wellcumu.
Ma to se varas. Ekipa je masovno isla kod one manekenke Emme iz EGE, pa si je povisila sa 250€ na 300€ sat, i dalje ima posla. Nego jbg, tu su cijene toga s obzirom na standard 3x skuplje neg sto bi trebale biti.Da daa ja msm da jedva cekaju to haha al realno nece imat posla vise toliko,ako place drasticni jebacima ne porastu pogotovo srednja klasa sto radi za 5-6 tis i neki i manje
A gle micek, nama zgodnima uvijek spuste, a vi drugi.. JbgČuj ovog , pa koga boli kurac sto bi ti dao ili bi bi dao ????
Jučer si se prijavio i seres govna .
Pa iskreno ne bi uopce reko da je to zbog ljepote nego do samog odnosa i kakav si prema njojA gle micek, nama zgodnima uvijek spuste, a vi drugi.. Jbg![]()
Itko?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/tvoja-masta-oglas-4868294 jel ovo Pantera, forum ništ ne izbacuje o Elacoc. Zna neko nešto o njoj
Ela laniste…imas jos o njoj napisano,kucaj u tražilicu Ela laniste
Bio netko kod ovih?
0976206342![]()
Plavokosa 25
Hello :) pružam masaže, druženje uz senzualne dodire i završetke, dominacija, fetiši :) Uredan, lijep i čist prostor.…www.oglasnik.hr
0976746890![]()
Slatka Studentica
Mlada zgodna vitka plavuša 26 godina, željna ugodnog obostranog provoda ! Sve opušteno bez požurivanja, samnom ćeš…www.oglasnik.hr
0924233757![]()
Vrckava djevojka
Razigrana vitka studentica 23godine, 167-50-3 nudi diskretno druženje galantnoj gospodi.www.oglasnik.hr
0915632421![]()
Djevojka 23 god.
Djevojka 23 god., pruža opuštajuće i nezaboravne masaže u svom i Vašem prostoru. Rođendane, momačke zabave i sl.…www.oglasnik.hr
0924234468![]()
Samo za tebe
Dođi i opusti se u klimatiziranom prostoru u ove paklene dane. Diskrecija, zabava garantirana. :) 31/ 168/ 57/ 2-3 (…www.oglasnik.hr
Je li ova prva Laura? Jer sam citao za nju na drugom forumu, i nisam sto posto siguran je li dobra ili ne, s obzirom da pojedinci misle da je to Helena koja je na crnoj listi zbog bezobraznosti.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|