Zena ti je lijepo objasnila da se u taj posao ulazi iz materijalnih razloga. A ovo sto si napisao je toliko debilno i primitivno da se ne moze komentarisati.Čitam postove i moram da komentarišem...
Za takve stvari kada se odlučiš tu nema "normalnog" života više. Kažeš pronašla si ljubav, kako ? Da li je i on tražio "eskort damu" da se istrese ili ? A da, vidim, bio ti je klijent. Ok, znači vjeran ti neće biti, to je sigurno. Druga stvar, iako si se diskretno bavila sa tim, historija ostaje, i mnogi znaju za tebe. Kako će biti tvom dijetu kada odraste, kada čuje ko si i šta bila, a sigurno će kad-tad čuti, to se sakriti ne može ? Misliš li da će mu biti drago ? Da li će te poštovati to što si bila ? Da li će moći to izbaciti iz glave da mu je mama bila "eskort dama" da ne kažem drugačije, a zna se na šta mislim ? Da li će ga to psihički uništiti ? Da li će ga natjerati na samoubistvo ?
Ne znam stvarno, ne bih oženio takvu djevojku nema tih para, zaljubit' se ne bih mogao nema teoretske šanse. Zna se kako se osoba koja prodaje svoje tijelo, tj. nudi za pare zove. Meni je, iskreno, najžalije djeteta koje si dobila sa svojim tadašnjim klijentom, a sadašnjim mužem. Moli Boga da ne sazna ko si bila i šta si radila u prošlosti. Neka mu je Bog na pomoći.
Nije velika razlika između nas korisnika usluga i dama koje pruzaju usluge.
Ovo je ipak igra u kojoj ucestvuje najmanje dvoje.
Tako da ista pitanja mozes postaviti i sebi .