Slazem se apsolutno sa svim sto si napisao.Ima smisla. A kako se nosiš psihički? Većinom postoji neka doza PTSD-a koji nastane za vrijeme dok se baviš time.
Što se tiče priče oko posla, većina ljudi će ti reći "pa šta odeš radiš u bingo za 600 km i eto, zašto moraš prodavati svoje tijelo".
Razumijem to da sve zavisi u kakvom se problemu čovjek nađe, ali generalno dosta žena ima veće apetite za životom (finansijski) a nema dovoljne vještine za neki posao koji se plaća više, ili momak/muž nema duboke džepove - pa se jednostavno odluči sama za to, a ne zbog nekog problema.
Moraš priznati da žene koje se bave ovim poslom vremenom osjete moć koju imaju nad muškarcima i onda to zna biti jako privlačno i opijajuće.
Ali kada dođe u neke godine, obično 30-35, javi se genetska želja za potomstvom i onda se pogled na sve dramatično mjenja.
Greška je što ne postoje javni bordeli i legalizacija prostitucije zato što muška izopačenost, a i ženska bogami nema granice. Ti religijski razlozi zašto "ne legalizaciji prostitucije" nisu kompatibilni sa sistemom u kojem se nalazimo. Ne možete prihvatiti djelimično sve zapadnjačke vrijednosti, to pravi veliku konfuziju u društvu. Ono, može night clubs, alkohol, one night stands, a ne može prostitucija? what. NE možete sjediti na 2 stolice. To radi srbija i bosna a hrvatska ne znam nisam informisan toliko.
Ja sam se povukla jer sam pronasla ljubav, koliko god to zvucalo nevjerovatno. Imam i djete i muza i posao u svojoj struci. Ja sam u sve to usla samo iz jednog razloga, da bih pomogla svom clanu porodice (majci). Nisam trcala ni za skupom garderobom niti autima i svim sto ide uz to. Covjek za koga sam se udala je uvidio moju pravu vrijednost. Naravno da ima poslijedica, tesko se nositi sa svim tim. Ja sam imala uzak krug klijenata i nisam imala neke vece neprijatnosti. Iz znatizelje sam malo citala objave na forumu i zato sam odlucila da i ja ostavim svoj komentar koji je proizasao iz mog licnog iskustva. Naravno da treb legalizovati prostituciju i onda bi svako mogao da nadje nesto za sebe, u pogledu cijene i potreba. Zvuci glupo da se i u ovom poslu moze biti posten, ali vjerujte da moze.... od mene toliko, i previse sam pisala