BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

A tvoj otac je već zaokružio sve te odgovore i poslao ti da ih svima odštampaš, retardu uhljebljeni jedan! Ali ti ne znaš to da uradiš, pa si postavio pitanja svima, da bi mogao da analiziraš i postaviš tezu koja te zanima! Pa smeće jedno!
avatars-000529882611-ht5r1v-t500x500.jpgOkano, nije lijepo tako da se prica o drugima, ali kad ti je kurcina u supku, sranja opet moraju nekuda izac, pa barem na usta..
 
w

Hahahah, pa već sam i ja pisao... On ima svoje opredjeljenje i to nije za nikakvu osudu. Komunicirali smo pozivom i to je to, al' bez dogovora. Neko ko može i želi slobodno mu je da ode i novo iskustvo da doživi. To mu je vjerovatno i jedini izvor primanja, tako da ne maltretirate ni sebe ni njega ako zaista ne želite opuštanje te vrste. Bar nije lažnjak u moru takvih oglasa i ne traži bonove dopune, zato bar zbog toga imajte poštovanja!
Istina, svako ima pravo na sebe i mislim da oni fino i zarade...dosta je onih koji vole da se opuste sa ovom vrstom "žena"... fetish kao i svaki drugi...kako bi ja volio da mogu jer ovakvih ima i za džabe :D ali ne mogu, volim vijugavo žensko tjelo, stomak...grudi, pa unutrašnji dio nogu mhhh...pa raširiš noge a ono vrata u raj i nasloniš joj listove na ramena :) a tek kad je okreneš... hahahahahah mogao bi neke romane pisati u ovoj sveopštoj nejebici možda izdam knjigu pa stavim maramu oko vrata i kapu nakosim i tako privučem neke komade :)
 
  • Like
reagiranja: BLX

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh