ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakva su vasa iskustva sa agencijom Chocolate and cream ? Dogovaram i poslali su mi dvije dostupne cure,ova Mia iz recenzije gore i jos jedna plavusa kod koje ja planiram pa me zanima jel netko bia s njom.Radi pod imenom Perla

Jeli neko možda bio sa ovom? Ako je kakva su iskustva? Isplati li se kontaktirati?

Jeli neko bio sa ovom? Ako je kakva su iskustva? Isplati li se kontaktirati dotičnu?

Jeli neko bio sa ovom? Ako je kakva su iskustva? Isplati li se kontaktirati dotičnu?

Kakva su vasa iskustva sa agencijom Chocolate and cream ? Dogovaram i poslali su mi dvije dostupne cure,ova Mia iz recenzije gore i jos jedna plavusa kod koje ja planiram pa me zanima jel netko bia s njom.Radi pod imenom Perla
Dotična agencija oglašava dosta cura ali kada se kontaktiraju, pošalju za određeni grad dostupne cure.
Uvik traže selfi i sliku novca kada se dođe na adresu. Koristio njihove usluge sigurno 5-6 puta i sve je bilo ok.
Jedina zamjerka je mala sporost operatera pa sam tražio na račun toga popust. I svaki put dobio.
Cure odgovaraju slikama koje pošalju.

Mislim da je ovaj feik profil jer odgovara vrlo slabo i nikako ili nije u Zadru pa kada dođe onda ce odgovarati brže.
Za ovu drugu ne znam

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh