Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji ? Za par sati sam u zg pa da znam di otićiNebi htio reklamirat, ali meni su oni čevapi u cvjetnom među najboljima...i cijena je ok...
Ima u cvijetnom samo jedna čevapđiđnica! Meni su šiš preljuti, zato sam se vratio normalnima.Koji ? Za par sati sam u zg pa da znam di otići
Evo opet nove ankete, kao svake godine:Nebi htio reklamirat, ali meni su oni čevapi u cvjetnom među najboljima...i cijena je ok...
Ako hočeš restoran ona je moja preporuka Stari kotač na vrbanima, a ako hočeš još jednu preporiku za čevamđiđnicu, onda City klub gril na Ilici.Malo na sporednu temu, Ekipa iz Zg , gdje su najbolji cevapi u zagrebu?
Hvala!
Probaj na Ravnicama kod Labusa…piznatije kid Srbina…Odlični ćevapi i klopaMalo na sporednu temu, Ekipa iz Zg , gdje su najbolji cevapi u zagrebu?
Hvala!
Meni je u Meraku brutalna punjena vješalicaAko hočeš restoran ona je moja preporuka Stari kotač na vrbanima, a ako hočeš još jednu preporiku za čevamđiđnicu, onda City klub gril na Ilici.
Merak je okej, ali za stalno kao cvijetno, nije. Branimirac mi se diže nakon dva sata, nešto ne podnašam tamo.
Zdravljak u zapruđu isto idem rado.
Budem ih ovog ljeta kad dođem na dopust red po red s ankete isprobao. ;-) Dobro da imam sa sobom dobar trening u gepeku! ;-)
Ja idem u takve lokale zbog čevapa, jer toga nema vani na svakom čošku kao u Zagrebu. ;-) Jednom na godinu se pošsteno nažderen, pa imam mira do druge godine. Barem duševno.Meni je u Meraku brutalna punjena vješalica
Znam o čemu pričašJa idem u takve lokale zbog čevapa, jer toga nema vani na svakom čošku kao u Zagrebu. ;-) Jednom na godinu se pošsteno nažderen, pa imam mira do druge godine. Barem duševno.
Sta je toAntin Gaj na branimirovoj. Probajte pa napišite kako vam se čine.
Čevapi Cvjetno...u Cvjetnom naseljuKoji ? Za par sati sam u zg pa da znam di otići
Stari Kotac je u Preckom, preporuka, nositi pancirku obzirom da ga trenutno vode krimosi pa su moguci obracuni kao neki dan.Ako hočeš restoran ona je moja preporuka Stari kotač na vrbanima,
Marina Ds nema oglas nit joj zvoni mobitelEvo da se još malo nadovežem, da ipak post bude vezan uz ovaj forum. Odi jedno dopodne/ poslijepodne kod Marine DS ( Dom sportova) ( meni osobno naj s PO-a) ili kod Tine Trešnjevka ( nekad Siget, nisam bio ali većina ovdje kaže da je dobra) i poslije toga na gore spomenute ćevape u Budweiser na Trešnjevku.Sve je to blizu i spojivo i imaš lijep provod.
![]()
Ovo.Marina Ds nema oglas nit joj zvoni mobitel
Ta ženska je prestala raditi dok su mobiteli još imali monokromatske ekrane, a korona je bila samo patent na nečijem kompjuteru. Ni Tea McDonald's Kruge (ex Borovje) već godinu i pol nema oglas. Stara garda se polako umirovljuje i dolaze neka nova lica. Nasreću, nitko nije nezamjenjiv...Marina Ds nema oglas nit joj zvoni mobitel
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|