Ostavi broj u ppPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavi broj u ppPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Može broj za blPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Moze kontaktPoznajem ja djevojku iz B.L, top fizicki izgleda, guza predobra, grudi slabe-male, lijepo stvarno izgleda. Sto se tice seksa voli sve i svasta samo mora i partner biti sredina, ne bi pristala sa nekim koji bas lose izgleda. Znaci moze duboko grlo, svrsavanje u usta, anal, ma sve..
Nije od tog posla da se bavi sa tim ali mislim da bi se oprobala u tome uz lijepu nadoknadu![]()
Moze za DobojOstavi broj u pp
fuj, ne vrijedi 10 marakaSarajevo![]()
Sensualna Ema Sarajevo - Seks - Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina. Neodoljiva,atraktivna,opuštena i vatrena 😊 Javi se za kvalitetno druzenje 0644557334bih.ljubavni-oglasnik.net
Kradljivica, dolazi sa nekim klosarom otimaju pare kradu. BJEZI OD TOG!!!Btw, da li je neko bio sa Ehlimanom? 19-20 joj je godina, jeftina
Ma da. Ovi idioti se zaljubili pa daju koliko tražeKurve su i kao kurve ih treba tretirat. Zbog ovih sto im salju srce i idu niz dlaku imas situaciju da je grob od cure 100 eura sat vremena. Prodajes se, ja kad platim sat vremena ako mi je po volji u cosak cu te poslat prema zidu i stajat ces sat. Svako ko ima drugacije misljenje o njima previse je gledao holivud filmove tipa Ricard Gir se zaljubi u kurvu i vadi je iz pakla droge. Zbog onih koji se javljaju da bi se dopisivali i dobili sliku, imas situaciju da ti kurva kaze sat vremena 200 eura, smijes svrsit jednom i guzit u toj i toj pozi. Ja kad te platim postajes moje vlasnistvo period za koji sam te platio, sve osim fizickog maltretiranja ima da podneses u suprotnom zavrsi fakultet i budi gospodja. Nisu bez razloga postojali ljudi koji su posjedovali kurve i vozili ih na adrese, odes guzis se, vratis se, njemu se placa, za njega radis, i on ti daje tvoj procenat od cijene. Dovele su se obicne kurve i fukse na taj nivo, kao da jebem Seku Aleksic, jos bi je trebao persirati... Nisu nista do osobe koje prodaju svoje tijelo i sebe za odredjenu sumu novca na odredjeni period, stoga ih tako i tretirajte.
Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Zdravo moze li broj djevojke iz Doboja hvala lp.Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Ima li ko iskustva sa.marinom sa scitylove iz
Alma stvarno nedostupna.
Jedna od rijetkih koja je vrijedila na oglasima otisla vani da radi.
Ukrajinke?Molim jednu damu ako se prepozna, da mi se javi u privatne poruke. Imala je na City of Love profil "Okci" i dva profila na Olx-y koji trenutno nisu aktivni. Oba broja za kontakt su trenutno ugašeni. Radila je u Jevrejskoj ulici u Banja Luci, pružala je usluge relax masaže sa koleginicom...
Da, bar su na mene ostavile fantastičan utisak. Dogovor, termin, ambijent, cijena ispod svakoga prosjeka... Cure za svaku pohvalu!Ukrajinke?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|