Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kani se tih prevaraJel se sjeca netko od vas one sa superoglasa iz mostara sto je htjela bon unaprijed, pisalo je srednjih godina mislim
Može u pp za tu iz B.lukePozz,moze opis i utisci,kakva je
30 godinamladja ili starija?
Neko možda broj mob.30 godina

065373246Neko možda broj mob.
Pozdrav, da li imas broj od Alme, trenutno sam u Mostaru? I da li je aktivna jos uvijek, u slucaju da imas jos neki broj pisi..Ja sam sa Almom dogovarao ali nikako dogovoriti uvijek nesto... Bas pomalo tesko za dogovoriti... Kad je zoves ne javlja se na viber pises onds to potraje, uglavnom neuspjesno je bilo. Lidija mose proci ali definitivno nije u vinklu, za tu Selmu sam i ja cuo ali isto tako nemam pojma jel uopste to Selma ili neka od aktuelnih djevojaka... Ako neko ima neki savjet za Almu sto se tice dogovora volio bih otici
Pozdrav, da li imas broj od Alme? Trenutno se nalazim u Mostaru, pa planiram neku akciju..pozzbrate sinoć mi odgovori audio porukom neznam jel drogirana ilo je onakva inače
Bog te iznad ove gromovi sijevajuInteresuje me da li se iko vidjao sa ovom djevojkom, čuo sam da radi u BL, koliko sam skontao ima nekakve veze sa onom Bozanom Vujinovic sto joj je auto zapaljeno u Delti.

bih.ljubavni-oglasnik.net
				Evo neki novi oglas SALjubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina.bih.ljubavni-oglasnik.net
DALI JE NEKO IMAO ISKUSTVA SA OVOM, AKO MOZE INFORMACIJA
Na Cityoflove ima Mima iz Doboja. Dali je neko bio sa njom, meni je odgovorila 200 km i blokiralaDALI JE NEKO IMAO ISKUSTVA SA OVOM, AKO MOZE INFORMACIJA
ma to ti je prevaraNa Cityoflove ima Mima iz Doboja. Dali je neko bio sa njom, meni je odgovorila 200 km i blokirala
koja je cijena, ima li svoj prostorProsjecna treba,moze sve oral anal,bez kabanice.Nije skupa vrijedi to sto trazi.Malo arogantna kad dogovaras Ali posli umiljato jagnje.
Meni trazila 20 km za neki video i kad sam joj rekao samo kes na ruke blokirala meIstu sinoć kontaktirao.. unaprijed trazila bon od 50 km, kad sam odbio krenule uvrede i psovke.

| 

Tel: 064/677-677 
  | 

| 

| 

| 

| 

| 

|