Jel i nju ninja dirao? Ili Federer morti?S njom je uvijek bilo OK ali cura je trenutno van posla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel i nju ninja dirao? Ili Federer morti?S njom je uvijek bilo OK ali cura je trenutno van posla
Haha nisam nikad bio kod nje neznam koja je taJel i nju ninja dirao? Ili Federer morti?
Haha pa Leona iz Rijeke i nema je na PODo nje isto teško doc, al najbolje da ne diraš niti jednu jedno 2 godine svaku koju dotakneš. Pobjegne. Ti bi i tenk i kamen uspio sje…
Haha kakve gumiceNinja gumice spremne za kavu
Aj objasnit cu ovako... Konkretno u mom slucaju postoje dvije vrste razlicitog seksa.Ninja gumice spremne za kavu
Za vezanje koseHaha kakve gumice
I sad bi trebalo u rijeku stvarno si nadmašio samog sebeHaha pa Leona iz Rijeke i nema je na PO
Naravno Sigi samo kava kak smo se dogovoriliAj objasnit cu ovako... Konkretno u mom slucaju postoje dvije vrste razlicitog seksa.
1.nastup,show za pare
2.seks sa voljenim covjekom
Bilo koji drugi seks, usputan seks, seks iz bilo kakvih potreba ili pobuda za mene ne postoji. S obzirom da trenutno ne radim nastup i show, a nije mi ni voljeni, seks sa mnom ne dolazi u obzir.
Ma ne možda dođe u Zg njen oglas ti je zelenooka ljepoticaI sad bi trebalo u rijeku stvarno si nadmašio samog sebe
Tak je sig same oštro s ovim tjeracima žena. Možda su ipak Federer i ninja gayevi potjerali viki iz posla tako da drugi put se njih dvojica zabavljaju kada ovaj dojde na godišnji pa bu mu dal 400€, a ne dvjestoAj objasnit cu ovako... Konkretno u mom slucaju postoje dvije vrste razlicitog seksa.
1.nastup,show za pare
2.seks sa voljenim covjekom
Bilo koji drugi seks, usputan seks, seks iz bilo kakvih potreba ili pobuda za mene ne postoji. S obzirom da trenutno ne radim nastup i show, a nije mi ni voljeni, seks sa mnom ne dolazi u obzir.
Ninja sad je postala mrtva trka koji Ce postati veci ulizica ti il' sombiNaravno Sigi samo kava kak smo se dogovorili![]()
Morti su v šumi.Ma ne možda dođe u Zg njen oglas ti je zelenooka ljepotica
Kakav ulizica pa Sigi je mene pozvala na kavu kao prijatelja kužišNinja sad je postala mrtva trka koji Ce postati veci ulizica ti il' sombi
Onda to opali ninjaKakav ulizica pa Sigi je mene pozvala na kavu kao prijatelja kužia
Vidi da te neide sa ženama , pa ti cura oce pomoć Dat savjet za muške . Samo onda javljaj di si da izbjegavam ta mjesta . Da se nebi meni prisralo a ti me čekaš negdje da me zguzis . Čudno meni sve. Prvo nikako do viki odeš hvališ je hvališ dođe Federer odnikud se stvori ode do viki prvi put okej ode drugi put nakon toga v postane nedostupna. Tu nekakve kave dogovoras u nadi da ćeš umočit a nes.Kakav ulizica pa Sigi je mene pozvala na kavu kao prijatelja kužiš
Ako je pametan ubadat ceVidi da te neide sa ženama , pa ti cura oce pomoć Dat savjet za muške . Samo onda javljaj di si da izbjegavam ta mjesta . Da se nebi meni prisralo a ti me čekaš negdje da me zguzis . Čudno meni sve. Prvo nikako do viki odeš hvališ je hvališ dođe Federer odnikud se stvori ode do viki prvi put okej ode drugi put nakon toga v postane nedostupna. Tu nekakve kave dogovoras u nadi da ćeš umočit a nes.
Ma kaj je vama kakvo ubadanje jel vam je Sig objasnila da idemo samo na kavu ništa višeAko je pametan ubadat ce
Ninja uteraj ga unutra reci da ti pobjego s lanca nije namjernoMa kaj je vama kakvo ubadanje jel vam je Sig objasnila da idemo samo na kavu ništa više
Ona je mene pozvala na kavu kao prijatelja jbtVidi da te neide sa ženama , pa ti cura oce pomoć Dat savjet za muške . Samo onda javljaj di si da izbjegavam ta mjesta . Da se nebi meni prisralo a ti me čekaš negdje da me zguzis . Čudno meni sve. Prvo nikako do viki odeš hvališ je hvališ dođe Federer odnikud se stvori ode do viki prvi put okej ode drugi put nakon toga v postane nedostupna. Tu nekakve kave dogovoras u nadi da ćeš umočit a nes.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|