fantom.fakin.profesor
Member
Pa prima ga kam god hočeš (Nataša). Godine rade svoje, pa joj se pak valjda razradio 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kak se zove ta na badooIma na badoo u okolici čakovca ženska ruzna je ali odvedes je u hotel i jebes đabe je li ju tko pokupio
Jel ta Nataša plavuša?Pa prima ga kam god hočeš (Nataša). Godine rade svoje, pa joj se pak valjda razradio![]()
NijeJel ta Nataša plavuša?
Ajde kad si tolki jebač MekiVz , daj mi ili preporuči mi jednu od te elite koje ti jebeš po varaždinu da i ja probamJe,istina je.Samo kaj ovaj koji je to sve tak lijepo opisal nema pojma da su Natasa i stara Ana bile atraktivne i izgledale top,prije cca 15g.Recimo natasu smo karali prije cca 15-20g na momackima,oprostajkama i i zgledala je sasvim ok.On si je sad tu na forumu nas dva najveca gabora i isel pisat recenziju.Ono kaj je napisal da bi radil natasi..gural šake u picku i šupak i nekakve konzerve u nju to nema sanse,al dobro lik si je zabrijal pa ok,nek si je.Natasu i staru anu je jedino i mogel dobit jer se one jedine jos javljaju na navedene brojeve.Uglavnom,lik je dosel do zakljucka da su to jedine fukare u vz.Al dobro i bolje.
Ovako ruckus,niti sam se proglasio jebacem niti mi pada na pamet davat tebi bezobraznom liku brojeve.Jer ak si tu bahat,kako ces se tek ponasat prema zenski za koju ti dam broj.Uvijek ces naci razlog koji ti ne odgovara zenska,ili ti bu preskupa,ili bu imala premale sise,ili ti se nebu iz prve javila na tel a ti si bas pripremio zadnjih 500kn za fuk i zamisli ona ti se nece javit i odma vise ne valja ili je lazni broj jer ti si odlucio jebat a ona se ne javlja.Jos nekaj smrkelj smrkljavi ak imas kaj za reci,bilo bi dobro da mi to velis u facu a ne prek nikakvih mailova jer vi ste generacija koja i prek maila jebe i dok vidis picku uzivo odmah zblokiras i zato si suhog kurca stalno.I jos jedno,poslal sam ti broj od međimurke a ti uzvratil sa brojem nisi jer je opet razlog da ne uzvratis broj bila međimurka tebi prestara.Budi mi dobar,i puno srece u sexu prek maila ili vibera.LpAjde kad si tolki jebač MekiVz , daj mi ili preporuči mi jednu od te elite koje ti jebeš po varaždinu da i ja probam
Javi se u inbox
A do onda ko i stalno ovdje visi na forumu i žicaj brojeve
Niti sam ja šmrkelj, niti sam suhog kurca, niti sam bilo što čime si me nazvaoOvako ruckus,niti sam se proglasio jebacem niti mi pada na pamet davat tebi bezobraznom liku brojeve.Jer ak si tu bahat,kako ces se tek ponasat prema zenski za koju ti dam broj.Uvijek ces naci razlog koji ti ne odgovara zenska,ili ti bu preskupa,ili bu imala premale sise,ili ti se nebu iz prve javila na tel a ti si bas pripremio zadnjih 500kn za fuk i zamisli ona ti se nece javit i odma vise ne valja ili je lazni broj jer ti si odlucio jebat a ona se ne javlja.Jos nekaj smrkelj smrkljavi ak imas kaj za reci,bilo bi dobro da mi to velis u facu a ne prek nikakvih mailova jer vi ste generacija koja i prek maila jebe i dok vidis picku uzivo odmah zblokiras i zato si suhog kurca stalno.I jos jedno,poslal sam ti broj od međimurke a ti uzvratil sa brojem nisi jer je opet razlog da ne uzvratis broj bila međimurka tebi prestara.Budi mi dobar,i puno srece u sexu prek maila ili vibera.Lp
Ok,samo ti nama i dalje putuj i jebi najbolje na svijetu...to ti od srca zelim.Niti sam ja šmrkelj, niti sam suhog kurca, niti sam bilo što čime si me nazvao
Hvala ti na lijepim uvredama.
Šofer sam i preputovao sam skoro cijelu europu za razliku od tebe i ostalih ovdje i bio sa pičkama koje su za razliku od ovih naših ovdje i u daljnjoj okolici svemirski brod i daleko pristojnije i odrade posao vrhunski i kak spada
Pare mi nikad nisu bile problem ako je usluga na zadovoljavajućoj razini
Ovdje sam samo tražio ak netko ima broj od kakve normalne i ozbiljne ženske s kojom bih se viđao i družio za vikend kad sam doma
Za razliku od tebe nikog ne vrijeđam i ak netko hoće dat broj ok, ako ne opet ok
Lijep pozdrav i budi mi uvijek meki
Lidija se zove,48g ne drzi se bas dogovora.Nije ni ljepotica0996556916..ovo he br.od medimurke..osobno je nisam.prob
.neizgleda po razg.bas svoja....probajte ko zeli..
Koliko racuna?Lidija se zove,48g ne drzi se bas dogovora.Nije ni ljepotica![]()
Neku sicu,100-200knKoliko racuna?
A prostor?Neku sicu,100-200kn
Pa uzmi sobu negdje,nemrem vjerovat...ljudi snajdite se,uzmite sobu i jebite.Kaj bi vi za tu cijenu da joj jos i dojdes doma i da ju jebes i da ti jos i ona plati.Malo se okreni snajdi se...A prostor?
Jel dolazi u Varaždin imam prostor0996556916..ovo he br.od medimurke..osobno je nisam.prob
Bježte od nje nataša je bolja i zdrava i gore i dole0996556916..ovo he br.od medimurke..osobno je nisam.prob
HahahahahahahahahahahahaLidija se zove,48g ne drzi se bas dogovora.Nije ni ljepotica![]()
Je od nataše sam nikaj ne donio domaHahahahahahahahahahahaha
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|