maserkasplit
Well-known member
I to cemo rijesitOcito me dosad palilo da sam robinja

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to cemo rijesitOcito me dosad palilo da sam robinja

pa lakše je robovat za to ne moraš imati mašteOcito me dosad palilo da sam robinja
A na to sam mislio...jbg neda mi se i gotovo..nema crnogoraca?
Poanta je u tom da kod crnogoraca kum proba mladu..Evo ja imam crnogoraca, plus u crnog gori sve radi 24 h dok traje sezona... A kao neradnici...
Ma znamm.. Crnogorski kum... Ja koga god da izaberem.. Jebiga..Poanta je u tom da kod crnogoraca kum proba mladu..

možeš mene i Mirozemu...za sadMa znamm.. Crnogorski kum... Ja koga god da izaberem.. Jebiga..

Evo jedan za mene, jedan za mladozenjumožeš mene i Mirozemu...za sad

Bravo...možeš mene i Mirozemu...za sad
A sto se mora mora...nije kum biti lakoEvo jedan za mene, jedan za mladozenju

Aaa mozemo sad skoro grupnjak bacitimožeš mene i Mirozemu...za sad

E kumu imamjoš ako kuma bude dobra i darežljiva ili barem da bude veselih djeveruša
 Maserkasplit...
Maserkasplit...baš sam htio reći da je statistički jako malo ljudi maštovito kad ono šokAaa mozemo sad skoro grupnjak baciti
 to ova veganska mašta proradila?!
 to ova veganska mašta proradila?!
 Nikada necu naucit...
Nikada necu naucit...ako se maloženja ne predomisli imaš sveE kumu imamMaserkasplit...
Uvijek je bila tubaš sam htio reći da je statistički jako malo ljudi maštovito kad ono šokto ova veganska mašta proradila?!

u svakom od nas leze svi nasi kapaciteti i mogucnosti samo mi to kasno spoznamo
 u svakom od nas leze svi nasi kapaciteti i mogucnosti samo mi to kasno spoznamo 
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |