Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne samo to, nego ćeš kuhat, prati i biti presretna s tim
Dobro si im rekao...idem i Prste dalje od Maserke to što sam kepec ni vi niste veći
dobro Napoleoneidem i Prste dalje od Maserke to što sam kepec ni vi niste veći
Tako me nitko nikada nije zadovoljio..Ocu .. kad dodje u Split kod mene na godisnji odma cu joj skuhati rucak da se srusi od emocija a onda zaliti domacom rakijom poskidat sve s nje i odvest je negdi na masaze saune koktele i zenska tracanja .. sto jos moze pozelit .. a i poklon je ceka
šta ču moram se braniti hihi cmokDobro si im rekao...
Nece ! Ako se za mene uda uzet cemo nekog roba da to radi po kuci a mi cemo sidit kurcu svirati i uzivatine samo to, nego ćeš kuhat, prati i biti presretna s tim
A robova u imeniku koliko hocesNece ! Ako se za mene uda uzet cemo nekog roba da to radi po kuci a mi cemo sidit kurcu svirati i uzivati
A ja bude kum ...jel mozeeeOna ce se udat za mene ja san njena idealna osoba
DogovorenooA ja bude kum ...jel mozeee
A robova u imeniku koliko hoces
MozeeeeeeeA ja bude kum ...jel mozeee
Nisam ja majke miJel samo meni na instagram salju zahtjeve za pracenje slobodne zene zeljne seksa i avanture
Bas mi cudno jbt pa kud mene nasleNisam ja majke mi
ima ih svuda, svi bi robovali očitoA robova u imeniku koliko hoces
E sta kum treba da radi..kakvi su obicaji...Mozeeeeeee
Uf... Napaljujuce...ima ih svuda, svi bi robovali očito
Mater mi je Zadranka otac ima od Mostara gene znaci neka sredina je s obicajima dogovorit cemo se nesto na polaE sta kum treba da radi..kakvi su obicaji...
sad te i robovi pale?Uf... Napaljujuce...
nema crnogoraca?Mater mi je Zadranka otac ima od Mostara gene znaci neka sredina je s obicajima dogovorit cemo se nesto na pola
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|